Sivilceli Ciltler Sebamed sabun mu imex sabun mu??

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
kızlar kullanıyormusunuz hangısı daha iyi;? doktor imex i önerdi ama emin olamadım

Son düzenleme:
kızlar kullanıyormusunuz hangısı daha iyi;? doktor imex i önerdi ama emin olamadım

sebamed ürünlerinden ben çok memmunum bebeğime de bütün ürünlerini kullanıyorum bir sorun ile karşılaşmadım kendimde güneş ürünlerini ve bakın ürünlerini kullanıyorum çok güzel bütün ürünleride.

İmex hiç kullanmadım bilmiyorum
Sebamed iyidir güzeldir ama cildi çok kurutuyo

Ben imex kullanıyorum banada doktor vermişti yüzümde sivilce yok benim ama zamanında roaccutane kullanmıştım belli belirsiz sivilce izleri kalmıştı hem onlar için hemde stresli zamanlarımda çıkan tek tük sivilceler için yazmıştı bana.Çok fazla sivilceniz yoksa kullanın ben yanlış yönlendirmeyeyim yinede.

eğer paran varsa bazı hastanelerde satıyolar black mud soap (siyah çamur sabunu) rouccatane kullananlarda bu sabunla yıkıyolar sebum dengesini düzenler ve derinlemesine bi temizlik yapar siyah noktalar için bire bir sivilceli cilt için bire bir eczaneye danış belki yanında nemlendiricide önerebilirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…