Cilt Bakımı Ürünleri Sebamed kullanip memnun kalan varmi?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Mermaid26

evrekkaaaa
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
3.612
353
selam guzeller:119:

benim cildim yagli ve siyah noktalarim var:KK25:

Seba med kullanmayi dusunuyorum kullanip memnun kalan var mi?

toniğinden ve nemlendirici jelinden memnun kaldım,senin cilt tipine de uyar nemlendirici jeli ama güneş koruyuculu değil,o yüzden ben de gündüz için güneş koruyuculu nemlendiricisi olan iyi bi marka arıyorum

15 yasimdan beri sebamed urunlerini banyoda kullaniyorum. Hep yumusacik yapiyor. En azindan zarar vermeeyceginden emin olabilirsin. Piyasadaki cok az urunu PH si dengeli zaten

bende şampuanını kullanıyorum 6-7 yıldır.doktor önermişti ben cok memnunum...

bende çok memnunum ürünlerinden
şampuanı, vücut losyonu, banyo yağı ve kremlerini kullanıyorum.
bugüne kadar hep faydasını gördüm, sağlıklı bi şekilde temizliyor ve bakım yapıyor.

ben de qüneş kremi ve sabununu kullanıyorum iyi bi ürün fakat sorun benim cildimde:84:

ürünleri cok güzel, dus jeli ve "sabun"u kullaniyorum, kesinlikle tavsiye ederim
sabunu sabun gibi ama iceriginde sabun yokmus, velhasil güzel birsey

evett bende kullandım.memnun kaldım.ama cildin biraz kuruyoo.nemlendirici kullanman lazım eğer makya yapıyosan tabiki.fondoten altına.yoksa cildin de pütür pütür duruyo.:KK31:

evett bende kullandım.memnun kaldım.ama cildin biraz kuruyoo.nemlendirici kullanman lazım eğer makya yapıyosan tabiki.fondoten altına.yoksa cildin de pütür pütür duruyo.:KK31:

benim makyajim sadece rimelden ibaret :KK70:
yuzume birsey surmuyorum :)

tesekkur ederim cevabin icin :KK71:

bende body&face likid jeli var, banyoda kullanıyorum sırtımdaki sivilceleri geçirdi, yüzümde de kullanıyodum ama çok fazla kuruttu, özellikle göz kapaklarım çok kurudu, günlerdir nemlendirmeye uraşıyorum ama hala kuru:/

bende body&face likid jeli var, banyoda kullanıyorum sırtımdaki sivilceleri geçirdi, yüzümde de kullanıyodum ama çok fazla kuruttu, özellikle göz kapaklarım çok kurudu, günlerdir nemlendirmeye uraşıyorum ama hala kuru:/

uzuldum cnm ya , dogru urunu bulana kadar deneye deneye yuzumuz deneme tahtasina dondu :KK70:
gunasiri kullanmak gerekiyo demek boyle seyleri

Ben de bayadır yüz temizleme likid sabununu, 45 faktör güneş kremini ve nemlendiricisini kullanıyorum hiç bir yan etki yapmadı bu zaman kadar gayat iyi. Şimdi de toniğini denemeyi düşünüyorum.

X