- Konu Sahibi vimjo_moderator1
![sgseb44959_387.jpg](http://www.vimjo.com/ProductImages/106533/thumbs/sgseb44959_387.jpg)
Genital bölge temizliği kadın hastalıklarından koruyan etkili bir yöntemdir. Genital bölge temizliğine dikkat edilmemesi ya da yapılan yanlış temizleme yöntemleri enfeksiyonlara yol açabiliyor.
Sebamed İntim Hijyenik Enülsiyon formülünde bulunan Aloe Barbadensis cildin kolojen yapısını destekleyerek uygun neme sahip olasını sağlar. Sebamed İntim Hijyenik Enülsiyonun antibakteriyel özelliği ise bakteri ve enfeksiyon oluşumunu engeller.
Sebamed İntim Hijyenik Enülsiyon içeriği
Aqua, lauryl glucoside , hydroxypropylcellulose, sodium laureth sulfate , cocamidopropyl betaine , sodium laureth sulfate, aloe barbadensis , sorbic acid , lauryl glucoside, sodium lactate , Parfum , bisabolol.
Sebamed İntim Hijyenik Enülsiyon 200 ml özellikleri
· 200 ml genital bölge Hijyenik Enülsiyon
· Genital bölge florasını korur
· Kaşıntı ve kokuyu yok eder.
· Genital bölgeyi çeşitli enfeksiyonlardan korur
· Ph 3,8 değeri ile nem dengesini sağlar.
· Bakteri üremesini ve mantara karşı etkilidir.
· Sabun, alkali ve zararlı kimyasallar içermez.
Sebamed İntim Hijyenik Enülsiyon ile genital bölge yıkanır. Sebamed İntim Hijyenik Enülsiyonu her gün kullanarak mantar, çeşitli enfeksiyonlar, kaşıntı ve koku gibi sorunların olma olasılığı hiç yoktur. Hiçbir yan etkisi olmayan Sebamed İntim Hijyenik Enülsiyon her gün güvenle kullanılabilir.
Bu ürün hakkında detaylı bilgi ve sipariş için tıklayın
Son düzenleme: