Cilt Bakımı Ürünleri Sebamed Face and Body Wash(sivilce sorunu olanlar)

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

aylin82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
16
0
Selam kızlar,
Size harika bir ürün tavsiye edicem. özellikle cildi benim ki gibi yağlı olanlara, sivilce sorunu olanlara
bende yeni kullanmaya başladım ve çok memnun kaldım.hihoyyyt
Sebamed Face & Body Wash

eğer yüzünüzde, sırtınızda sivilceler varsa veya cildiniz yağlıysa, çeşitli cilt sorunları varsa(egzama, akne vs) mutlaka kullanın derim. yerimseniben

Son düzenleme:
nasıl etkisi oldu canım lekelerin de gittimi ( tabi varsa) bende almayı düşünüyorum losyon ama karasızım cilt tipimde yaglıya yatkın

yüzümde birkaç sivilce vardı onları geçirdi canım. benim de cildim yağlıya yatkın bir cilt. fazla kullanmıyacaksın ama günde 2 defa yeter.

ph 5.5 olması da gayet iyi cildin koruyucu tabakasına zarar vermiyormuş. ardından nemlendirici kremde kullanabilirsin o sana kalmış ama fazla kurutmuyor cildi yani.. içinde doğal nemlendirici varmış.

ben memnunum banyoda filan genelde hep bu ürünü kullanıyom..

Son düzenleme:

nerden aldın eczaneden bulabilir miyiz cnm

eczanelerde ve kozmetik dükkanlarında satılıyor sebamed.ben de bu üründen almıştım ama yüzümü yakmış ve kıpkırmızı yapmıştı.halbuki hassas ciltli de değilimdir.sebamedi hiç sevememiştim ben

Benim cildimi daha da sivilcelendirdi bu ya kulllanmayı bıraktım ve cildi çok kurutuyor.ya da benimkini öyle yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…