• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

seans aralarında uzayan kıllar

bana hiç bir şekilde alma dedi gittiğim yer. böyle de durulmuyo ki. sadece gitmeden bir gün önce jiletle alıp gidebilirmişim.

Valla ben Haziran ayından beri yaptırıyorum, arada sözüm oldu elbise giymem gereken zamanlar oldu mecburen aldım benim uzmanım alabilirsin demişti genelde o zamanlara denk getirmeye calıstık ama gelmedıgınde de aldım yani.
Koltukaltına yaptırıyorsanız eğer gerçekten durulmuyor

merhaba,
lazer yaptıranlar seans aralarında uzayan kıllar için bir şey yapıyor musunuz? jiletle alınması sakıncalı olur mu?
Benim yaptirdigim yer jiletle alabilirsin dedi. Ilk iki seans arasinda almistim. 2 ve 3.ncu seanslarda almadim. Sadece gitmeden 2 gun once jilet yapiyorum.

bana bir daha sakın jilet sürme dediler ama 2 seans arası benimde çok uzun nasıl durulur böyle bilemiyorum.

Bana almamak sacma geliyor. Benimkiler tek tuk cikiyor rahatsiz edici degil.Nolacak ki sebebini bir sorsaydiniz keske. Ben 45 gunde 1 gidiyorum.
bende 45 gün sonra gidicem. Valla o an o heyecanla hiç nedenini sormadım ama olurda tüyler rahatsız edecek dereceye gelirse arayıp sormayı düşünüyorum.

bana bir daha sakın jilet sürme dediler ama 2 seans arası benimde çok uzun nasıl durulur böyle bilemiyorum.
Ya işte durulmuyo. Bana gelmeden önce sadece jiletlersin. Aralarda Bişey sürme dediler. Bana sa saçma geliyo köküne etki edecek birsey yapmıyoruz sonuçta

jiletle alabilirsin tabiki ole olur mu yaaa :KK12:
bikac seanstan sona gerek kalmayacak zaten baya bi temizlencek dokulcek :kahve:

Back