Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.626 598 27 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Ausencia #1 Ya şimdi BDV'ye yazacağım bu da dert mi diyeceksiniz ama hepiniz ordasınız MGS4 ' de geçemediğim bir bölüm var.Kafayı yemek üzereyim lafı tam burada cuk oturuyor. Screaming mantis (6 kollu ucube) ' i geçemiyorum bir türlü. Var mı bu oyunu oynayıp bu bölümü geçen? Ya siz oynamadıysanızda eşinize,sevgilinize sorun;çoluğunuza çocuğunuza. K.K kadınları bunu da çözer Son düzenleme: 27 Ekim 2012
Ya şimdi BDV'ye yazacağım bu da dert mi diyeceksiniz ama hepiniz ordasınız MGS4 ' de geçemediğim bir bölüm var.Kafayı yemek üzereyim lafı tam burada cuk oturuyor. Screaming mantis (6 kollu ucube) ' i geçemiyorum bir türlü. Var mı bu oyunu oynayıp bu bölümü geçen? Ya siz oynamadıysanızda eşinize,sevgilinize sorun;çoluğunuza çocuğunuza. K.K kadınları bunu da çözer
Ausencia _Alcatraz Kaçkını_ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Eylül 2012 41.591 141.626 598 27 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Ausencia #2 Sabah 5 'de geçtim nihayet screaming mantis denen illeti Oyunuda bitirdik nihayet... Gazam mübarek ola.
Sabah 5 'de geçtim nihayet screaming mantis denen illeti Oyunuda bitirdik nihayet... Gazam mübarek ola.