scotch brite toz tutucu yer temizlik sistemi kullanan var mı?

narbahcesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2010
12
0
merhaba arkadaşlar,
temizlik konularında verdiğiniz bilgiler o kadar işimi kolaylaştırıyor ki anlatamam ve de temizlik yapmak artık daha zevkli geliyor.
bugün carrefourda scotch brite toz tutucu yer temizlik sistemi diye bir mop gördüm mikrofibermiş.kuru olarak kullanılıyormuş.yüzeydeki saçı tüyü alıyormuş.ortası beyaz etrafında yeşil püskülleri var.acaba kullanan var mı aranızda.yorumlarınızı bekliyorum

canım bende bugün prektikere gittim. bu ürünlerin başında yaklaşık 30 dk bekledim. bir türlü karar veremedim. senin aldığını gördüm 20 tl.di. sonra Scotch-Brite™ Sil Süpür ve kızların sürekli bahsettiği şu sıkmalı oln arasında kaldım. en sonunda Scotch-Brite™ Sil Süpürü aldım 30 tl ye. ucunda bezleri var 15 tane yedek.eve gelince hemen denedim. bu da kuru kullanılıyor. toz,kıl,saç hepsini topladı. acil durumlarda elektrik süpürgesi çalıştırmaya hiç gerek yok....memnun kaldım.

teşekkür ederim canım,
hemen alıp deneyeceğim.sil süpürüde gördüm ama ikisi arasında kalmıştım imdadıma yetiştin sağol.
saçlarım çok dökülüyor her gün elektrik süpürgesi açmaktan öldüm her sabah okula gitmeden evi süpür sil ölüyorum sil süpürü mutlaka alıp deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…