Slm arkadaşlar, ben de bu akşam saçlarımı schwarzkopf köpük boya Black/Brown'la boyadım. Saçlarım gayet parlak ve yumuşak oldu. Renk konusundaysa şunu söyleyebilirim, kapatıcılığı çok çok iyi değil. Ama kendi renginizde boyarsanız canlılık ve parlaklık veriyor. Saçı yıpratmıyor. Ancak kaç yıkamaya kadar dayanır orasını bilmiyorum. Bekleyip görelim.
Saçımda daha öncelerden aralara renk atılmıştı, yani uçları açıldı aslında, kuaförüm bunu çok ilginç bir yöntemle yapıp saçlarımı mahvetti. Önceleri altlar sarı, üstümde turuncular vardı. Orijinal rengi zaten koyu kahve-siyah arası belime kadar uzun olan saçlarımın sadece kat uçlarına boyayla biraz hareket vermek istedim, ancak kuaförüm uçlarını komple açtı. Sonra söylediğim gibi, ortaya turuncu bir renk çıktı, saçlarım kurudu, dalgalarını kaybetti, hiç kırık olmayan uçlar çatallaşmaya başladı, deyim yerindeyse kedi tüyü gibi oldular. Ben de boyanın 3. günü dayanamayıp Natural Colors orta kahveyle üzerinden geçtim ve turunculuğu kapatıp güzel bir kumral ton yakaldım. Ancak bu boyada organik ve amonyaksız olduğu için hemen rengi açıldı ve yine turuncuyla kaldım ortada. Aradan 2 hafta geçti, dayanamadım, shwarzkopf köpük boya aldım. bu akşam boyadım.
Turuncu olan yerler koyu/kahverengi oldu, üst kısımlar, daha doğrusu dipler yine kendi renginde kaldı. Yani simsiyah yapmadı saçımı. Şimdi cidden kendi saçım güneşte hafif açılmış gibi duruyor. Umarım 1 ay idare eder. Kısacası ben memnun kaldım. Saçlarımı daha da yıpratacağından epey korkmuştum ama aksine kuru görünen saç uçlarım şu anda ışıl ışıl duruyor.