merhaba arkadaşlar..
2 gün önce İGORA ROYAL ABSOLUTES saç boyası aldım ve saçlarımı boyadım. Saç boyama işleminden sonra saçlarımı yıkadığımda başımda bir uyuşukluk oluştu ama bir süre sonra geçince ciddiye almadım, ertesi sabah uyandığımda saç derimde şişlik ve yaralar vardı, şişlikler sulandı ve kabuk kabuk olmaya başladı.Yıllardır saçlarımı schwarzkopf dahil birçok boyayla boyarım ancak ilk defa böyle birşey geldi başıma. Bunun üzerine nazik bir dille Schwarzkopf-Türkiye'nin bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına sorunumu anlattım, cevap almak bir yana benim yazımı kaldırıp, beni sayfadan atıp yorum yazma hakkımı da elimden aldılar. Bunun üzerine bunu da bildirerek aynı sorunu bu kez aynı sitede Eczacıbaşının sayfasına yazdım ama aynı tepkiyle karşılaştım. İlk başta kuru bir özür bile belki yeterli olabilirdi ama bu küstahça tutum karşısında şok oldum.
Demek ki herşey ürünü satana kadarmış, sonrasında ürünle ilgili hiçbir sorumluluk almıyor hatta nedir, ne oldu diye bile sormuyor, yok sayıyorlar. Ki şuan 5 aylık bir bebeğim var umarım ona da bir zararı olmamıştır bu boyanın.
(Bunun ilk mesajım olması sizi şüpheye düşürmesin. Sadece oyun kulübüne giriyordum o yüzden ilk kez yazıyorum foruma. Bu olaya çok üzüldüğüm için sizlerin de aynı şeyleri yaşamanızı istemedim )[
/QUOTE]
geçmiş olsun bebekle ve kendi sağlığınızla ilgili bir doktora danışın isterseniz tüketici derneklerine üye olun onlar size yol göstericeklerdir mağduriyetiniz konusunda tekrar geçmiş olsun