• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Schwarzkopf İgora Royal Absolutes ! ben yandım siz de yanmayın !

newlymom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2011
5
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar..
2 gün önce İGORA ROYAL ABSOLUTES saç boyası aldım ve saçlarımı boyadım. Saç boyama işleminden sonra saçlarımı yıkadığımda başımda bir uyuşukluk oluştu ama bir süre sonra geçince ciddiye almadım, ertesi sabah uyandığımda saç derimde şişlik ve yaralar vardı, şişlikler sulandı ve kabuk kabuk olmaya başladı.Yıllardır saçlarımı schwarzkopf dahil birçok boyayla boyarım ancak ilk defa böyle birşey geldi başıma. Bunun üzerine nazik bir dille Schwarzkopf-Türkiye'nin bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına sorunumu anlattım, cevap almak bir yana benim yazımı kaldırıp, beni sayfadan atıp yorum yazma hakkımı da elimden aldılar. Bunun üzerine bunu da bildirerek aynı sorunu bu kez aynı sitede Eczacıbaşının sayfasına yazdım ama aynı tepkiyle karşılaştım. İlk başta kuru bir özür bile belki yeterli olabilirdi ama bu küstahça tutum karşısında şok oldum.
Demek ki herşey ürünü satana kadarmış, sonrasında ürünle ilgili hiçbir sorumluluk almıyor hatta nedir, ne oldu diye bile sormuyor, yok sayıyorlar. Ki şuan 5 aylık bir bebeğim var umarım ona da bir zararı olmamıştır bu boyanın.

(Bunun ilk mesajım olması sizi şüpheye düşürmesin. Sadece oyun kulübüne giriyordum o yüzden ilk kez yazıyorum foruma. Bu olaya çok üzüldüğüm için sizlerin de aynı şeyleri yaşamanızı istemedim )

Ben üsendigimden yapmiyorum ama aslinda boyalardaki alerji testini mutlaka yapmak gerekiyor. "Daha önce boyadigimda bir sey olmamisti" dememek lazim. Cok gecmis olsun, bebeginize de bir sey olmamistir insallah..

geçmiş olsun..
iyi ki paylaştınız boyamak isteyenler bir kere daha düşünür.
işin peşini asla bırakmayın şikayet sitelerine de yazın mutlaka

hii çok geçmiş olsun :( bu boyaların hepsi böyle zaten en kalitelisi bile bir sürü kimyasal içeriyor ama saç boyamak da bir bağımlılık vazgeçemiyoruz işte

Geçmiş olsun.
Benim fikirime göre size zarar veren boyayı değil kullandığınız oksidandır.
Hangi marka ve kaçlık oksidan kullandınız?
Schwarzkopf size bu şekilde davranması hiç hoş değildir.
Şunuda söylemek istiyorum, kime ne şekilde şikayet ederseniz edin siz suçlu durumda düşersiniz çünkü markette alınan ürünlerden hariç bu ürünlerin üzerinde " Sadece profesyonel kullanım içindir." ibaresi vardır. Ne demek istediğimi anladığınız.
İnşallah bebeğinize birşey olmamıştır.
Tekrar geçmiş olsun.

merhaba arkadaşlar..
2 gün önce İGORA ROYAL ABSOLUTES saç boyası aldım ve saçlarımı boyadım. Saç boyama işleminden sonra saçlarımı yıkadığımda başımda bir uyuşukluk oluştu ama bir süre sonra geçince ciddiye almadım, ertesi sabah uyandığımda saç derimde şişlik ve yaralar vardı, şişlikler sulandı ve kabuk kabuk olmaya başladı.Yıllardır saçlarımı schwarzkopf dahil birçok boyayla boyarım ancak ilk defa böyle birşey geldi başıma. Bunun üzerine nazik bir dille Schwarzkopf-Türkiye'nin bir sosyal paylaşım sitesindeki sayfasına sorunumu anlattım, cevap almak bir yana benim yazımı kaldırıp, beni sayfadan atıp yorum yazma hakkımı da elimden aldılar. Bunun üzerine bunu da bildirerek aynı sorunu bu kez aynı sitede Eczacıbaşının sayfasına yazdım ama aynı tepkiyle karşılaştım. İlk başta kuru bir özür bile belki yeterli olabilirdi ama bu küstahça tutum karşısında şok oldum.
Demek ki herşey ürünü satana kadarmış, sonrasında ürünle ilgili hiçbir sorumluluk almıyor hatta nedir, ne oldu diye bile sormuyor, yok sayıyorlar. Ki şuan 5 aylık bir bebeğim var umarım ona da bir zararı olmamıştır bu boyanın.

(Bunun ilk mesajım olması sizi şüpheye düşürmesin. Sadece oyun kulübüne giriyordum o yüzden ilk kez yazıyorum foruma. Bu olaya çok üzüldüğüm için sizlerin de aynı şeyleri yaşamanızı istemedim )[
/QUOTE]
geçmiş olsun bebekle ve kendi sağlığınızla ilgili bir doktora danışın isterseniz tüketici derneklerine üye olun onlar size yol göstericeklerdir mağduriyetiniz konusunda tekrar geçmiş olsun

uzun zamandır giremedim ama bu süreçte birçok şey oldu. yaralar yeni yeni geçiyor tek tük kaldı. (o değil de bebişim zarar görmemiştir inşallah. ) yukarıda bahsettiğim şeyleri Eczacıbaşı'nın kendi sitesine yazdım ve oradan bana dönüş yaptılar iletişim bilgilerimi göndermem halinde benimle iletişime geçeceklerini söylediler. Bende telefonumu gönderdim ve hemen ertesi gün aradılar. Önce Halkla İlişkiler Müdürü aradı, çok kibar konuştu ama bir yandan da beni hafiften haksız çıkarmaya da çalışmadı değil, profesyonel boya olduğundan falan bahsedince ben de öyleyse perakende satışının yapılmaması gerektiğini söyledim falan filan.. sonra beni Taksim'de akademileri varmış oraya davet etti, saçlarınıza bakım yapalım analizler yapalım dedi ben de çalıştığımı gidemeyeceğimi vb. söyledim. Ben ikna olmayınca aynı gün bir başka yetkili daha aradı, o daha da nazikti ve bana bakım seti göndermek istediklerini akademilerine beklediklerini falan söyledi ve bugün arayıp adres aldılar bakalım yarın elimde olacakmış sonucu yeniden bildiririm..=)

Son düzenleme:
geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.. dün bahsettiğim ürünler bugün elime ulaştı. 180 tl tutarında bonacure saç bakım seti göndermişler..bu kadar ilgilenmeleri bile biraz olsun içimi rahatlattı, çünkü ilk tavırlarından sonra çok bozulmuş ve işi inada bindirmeye karar vermiştim..ama napiim artık burada kapatırım konuyu..

Back