Kızlar benim saçlarım normalde dümdüzdü, pırasa gibi sonra ben de şu kat belasına bulaştım dalgalı gibi bir şey oldu ( neyse ki sonra kısacık kestirip kurtuldum ) ama öyleyken saçlarım düz durmuyordu yana kıvrılıp duruyordu deli ediyordu beni, düzleştirici de mahvediyor diye kullanmak istemiyodum bir an önce uzasın da kurtulayım diyordum ve sonra düzleştirici serileri denemeye karar verdim. elidor denedim ama pek bir işe yaramadı sonraa scwarzkopf denedim başta güvenemedim ama iyi ki denemişim diyorum, saçlarım artık öyle deli dana gibi her yöne gitmiyor vee..
Bu şimdi tavsiye edeceğim ürün düz ve dalgalı saçları olanları ilgilendiriyor ve %100 memnun kaldım Schwarzkopf kalitesinden, keşke daha önce deneseymişim bunu diyorum
önce şampuanla yıkıyosunuz saç kremi uçlarına uyguluyosunuz sonra banyodan çıkınca da son jeli uyguluyosunuz ve kurutuyosunuz makineyle
siz sormadan söyleyeyim para falan almıyorum schwarzkopftan reklam yapmak istemezdim ama belki benim gibi saçları kendini deli edenler vardır diye memnuniyetimi paylaşmak ve yardımcı olmak istedim
Bu şimdi tavsiye edeceğim ürün düz ve dalgalı saçları olanları ilgilendiriyor ve %100 memnun kaldım Schwarzkopf kalitesinden, keşke daha önce deneseymişim bunu diyorum
önce şampuanla yıkıyosunuz saç kremi uçlarına uyguluyosunuz sonra banyodan çıkınca da son jeli uyguluyosunuz ve kurutuyosunuz makineyle
siz sormadan söyleyeyim para falan almıyorum schwarzkopftan reklam yapmak istemezdim ama belki benim gibi saçları kendini deli edenler vardır diye memnuniyetimi paylaşmak ve yardımcı olmak istedim
Son düzenleme: