selamlar kadınlar kulübü , aranızda başlıkta bahsettiğim ürünü kullanan varmı ? ben 4 gün önce kendi saçlarıma yaptırdım ; kuaförde yıkanıp kurutulduğunda saç buklelerim açılmış ve kabarmıyordu bu arada saçlarım çok kıvırcık doğal hali yani ; çok kolay fön çekildi fönde uzun süre gitti evde yıkarkende düzdü saçlarımı havluyla kurutup saç köpüğü kllandıktan sonra yavaş yavaş kıvırcık olmaya başladı ve kabarmaya tabiki ; acaba köpük kullandığım için mi kıvırcık oldu ? eski kıvırcığı değildi ama yinede kıvırcıktı aranızda bu yöntemle saçlarını açtıran hanımlar varmı ? saçlarımı şekillendirmemde bana ne önerirler ? saçlarımı kendi halinde değilde saç kurutma makinesiyle kurutsam daha farklı sonuçlar elde edermiyim ? lütfen yardımcı olun :) saçımda kullandıkları ürün aşağıdaki ;
yorumlarınızı bekliyorum :44:
birde bu ürünü var sizce bu daha mı güçlü ? belki bir dahakine bunu yaptırırım
hiç kimse yardım etmek istemiyormu ki ? :2: neyse kendi yöntemlerimlerimle denedim birşeyler güzel sonuç aldım merak edenler için yazayım ; saçlarımı köpükledikten sonra ''kabartmamaya dikkat ettim '' iki parça halinde saç kurutma makinesiyle kurutttum kuruturken saçlarımı düz tuttum bu şekilde hem uzunluğu kaybolmadı hem bukleleri belirginleşti ve gün boyunca hiç elektiriklenme olmadı çok memnunum :124: