Scholl Velvet topuk törpüsü hakkında

onu bunu bilmem ama iyi sattı ben almadım yengem aldı bir şeye benzemiyor ayrıca başlığıda makinasından pahalı

özellikle yazın çok fazla terlik ve çorap giymeyi sevmedigimden topuklarim çok çatlatıyor ve kalinlasiyordu. reklamlarına ve iyi yorumlara bakarak scholl un ayak törpüsünü aldim. bi kere kesinlikle 80 ya da 60 tl lik bir ürün değil, en fazla 20 tl eder bence. topuklariniz benimki gibi sorunluysa hele topuk taşı kadar bile etkili olmuyor. scholl topuk törpüsü işe yaramayınca rossman dan bi yani sari bir yani siyah topuk taşı aldım, 10 tl mi neydi, çok daha fazla işe yaradı. Taşın siyah kısmını ayak kuruyken sarı kısmını ıslakken kullanıyorsun, ölü deriyi süper çıkarıyor. özellikle siyah kısmı çok iyi, tavsiye ederim.

Topuk derisi alinmaz ki
yani teoretik olarak siz ordaki deriyi aldikca bu sefer deri yenilenmek icin daha fazla caba sarf eder ve sorun daha da buyur...
haftada birkac kez saglam nemlendirmek daha akillica

kızlar ben önceki sayfada yazmıştım memnun kalmadım diye, sağlam değil deriye biraz değdirince duraksıyor, başlığı dönüyor, bi de 90 tl civari.. gün önce king'in aldım 30 tl civarina n11 den, king çok kaliteli marka olmasa da (ki istemeyerek aldım, genelde malları güzel olmuyor), n11deki yorumları okuyunca bi deneyelim dedim fiyatı da ucuz. çok memnunum yumuşacık yapıyor. school alcağınıza 3 tane king alırsınız

Evet bende memnun kalmadım watsondan Çelik bir törpü aldım önce onu kullanıyorum sonra bunu eşim kullanmıyorsun demesin diye artık formaliteden kullanıyorum artık

Evet bende ondan aldım çok daha işe yarıyor metaller ponza taşını sevmiyorum

Bende güzel işe yaradı, özellikle sert olan yerlerde ölü deriyi güzel atıyor, ama başlık bana da biraz yumuşak gelmişti, şimdi elmas başlıklısı çıkmış, onu deneyecem, kullanışı çok pratik.

Pahalı olmaya pahalı.
Mükemmel mi? evet kesinlikle çok sorunum yoktu ama kremsiz bile pamuk gibi oluyor ayaklar tavsiye kesinlikle ederim.

Scholl ayak törpüsünü bende aldım fakat çok memnun kalmadım ilk çıkan zımparası orta pütürlülükte olanı aldım yetersizdi sonra daha çatlaklar için dıamond diye zımparası daha pütürlü olan başlığını çıkarttılar onuda aldım ondanda pek memnun kalmadım anladımki sorun makinenin gücü yetersiz dönme gücü sonuç olarak %20 ancak işe yarıyor fiyatıda pahalı geldi bana

kesinlikle ponza taşı... çok memnunum.

Arkadaşlar bende aldım güzel ama çok uğraşmak gerekiyo öyle 60_80 lirada vermeye gerek yok ben 15 liraya aldım :)

Manikür için olan ürünle birlikte yüz küsür liraya almıştım ama sanırım boşa harcadığım bir para oldu. Ayaklarım çok sorunlu olmadığından mıdır bilemiyorum bende pek bir fark yaratmadı. Keşke almadan önce deneme imkanım olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…