- 1 Ekim 2013
- 8.019
- 16.409
- 448
- 34
- Konu Sahibi Vasfiyeteyzeniz
-
Merhaba, hangi ülke? Fransa’dan 6 aylık multi aldık yeni. Randevu evrak pasaport teslim 10 gün falan sürdü. Ondan önce Yunanistan 2 kere üst üste 10 günlük tek girişli verdi. Randevu evrak pasaport teslim 3 gün sürdü. Ülkeden ülkeye çok değişiyor.Kısa bir sorum var?
Son 2 ayda Schengen için evrak verip dönüşü alanlar var mı ?
Olumlu/ olumsuz mu ? Kaç günde geldi ?
Randevudan evrak kısmına geçmem 45 gün sürdü. Evrak konsolosluğa gidince ne kadar sürer acaba dönüş?
Olumsuz çok dönüş var diyorlar tecrübesi olan var mı ?
Almanya bildiğime göre son dakika pasaport teslim yapıyor. Atıyorum uçuşunuz 26 haziran, 24-25 haziran teslim ediyor. Riskli ülke. Şuan en çok red veren ülke Yunanistan ama Almanya’da zorluyor. Umarım alırsınız. Şimdiden iyi tatillerAlmanya ya. Su ara en zorlayan ülke sanırım italya ile birlikte. Ama ilk girişim de Almanya olacak mecbur oradan başvurdum
Çok teşekkür ederimben fransada yaşıyorum, vize alan arklarım evrak verdikten sonra 7-10 arası günde cıktı. geçen sene kardeşim 48 saatte cıktı. fransa hızlı sanırım vize noktasında. ülkeye cok bağlı. bir tane grup var twitterda oraya sorabilrisiniz. Schengen Vize / 1 Vize 35 Ülke twitter adları bu. dm den soru cevaplıyorlar.
Bu kura rağmen gideyim diyorum elli tane şey istiyorlarAlmanya bildiğime göre son dakika pasaport teslim yapıyor. Atıyorum uçuşunuz 26 haziran, 24-25 haziran teslim ediyor. Riskli ülke. Şuan en çok red veren ülke Yunanistan ama Almanya’da zorluyor. Umarım alırsınız. Şimdiden iyi tatiller
Kısa bir sorum var?
Son 2 ayda Schengen için evrak verip dönüşü alanlar var mı ?
Olumlu/ olumsuz mu ? Kaç günde geldi ?
Randevudan evrak kısmına geçmem 45 gün sürdü. Evrak konsolosluğa gidince ne kadar sürer acaba dönüş?
Olumsuz çok dönüş var diyorlar tecrübesi olan var mı ?
bu gün red geldi :/
Gidiş sebebimi inandırıcı bulmamışlargeçmiş olsuni Vasfiye hanım. gerekçeye ne yazmışlar?
Gidiş sebebimi inandırıcı bulmamışlar10. Madde.
Gezmeye gidiyorum işte nesini bulmuyorsunuz inandırıcı
2 yıl önce kalkmış itiraz hakkı. Baştan başlayacakmışız tüm işlere. Oldu efendim dedim ben deAlmanya ise gelen redlerin 10. madde olduğunu duydum. Almanya itiraz hakkını tanıyor hatırladığım kadarıyla. belgeleri düzenleyip tekrar denemeyi düşünüyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?