• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

schafer sizce nasıl bu takım sizce nasıl

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
SCHAFER eyiz seti MEGA 238 para KAHVALTI SET HEDYEL

kızlar bu takımdan almak istiyorum karacadan takım almıştım(lise sonda annemle aldıkda ne aldık onu bile hatırlamıyorum:31: başlangıç yaptık ama devamı yok:1:) daha almayacaktım ama burda herkes çift almış takımlardan

yemek takımı olarak bunlardan biri SCHAFER Mega yemek takm
düşündüğüm SCHAFER yemek takm 84 para MEGA SHF-5002

çkb takımı SCHAFER atal bak takm 90 para BELLA SHF-530

kahvaltı takımı olarak da bunu düşünüyorum SCHAFER kahvalt takm 42 para SHF-271

not:resim yüklemeyi bilmiyorum buyüzden k.bakmayın :26:

niye bnm konularıma kimse cvb yazmıyor :26::26::26::26:

canım bende alcam çeyizim için şuan araştırma aşamasındayım ama ben shaferı düşünmüyorum pek tavsiye edilmiyo ben kütahya ve güralı düşünüyorum mesela gösterdiklerinden çatal bıçak takımını beyendim diğerlerindede daha güzel bişeyler bulabilirsin diye düşünüyorum ama herkesin zevki farklı almışkende tabi içine sinen bişey alman gerek ama benim fikrim bu:40:

çkb takımın için farklı bir markayı tercih edebilirsin canım, zira çelik ürünlerde kolay deformasyon oluşabiliyor bu tarz markalarda..

schafer ı geç derim. bernardo, kütahya, güral var. çatal kaşıkta da korkmaza bak hisara bak.ne markalar var diğer konuları da karıştır.

saol cnm schafer i eledim hatta 2. takımı komple eledim... baktımda 2. takım pek alınmıyor... günlük olarak ucuzlarından kendimce takım yapıp aldığım karacaları misafir yapacağım (5 yıl önce 5 dk da seçtiğim model nasıllar hiçbir fikrim yok :25: daha lise yeni bitmişti :26: ama şimdi acayip merak sarıyorum bu çeyiz işlerine ama ailem istemiyor peşin para alırız diyorlar ama bakalım ) çok hevesim var... :6::6::6:

Back
X