schafer mı güral mı LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!!

bebem88

Minik eller geldi büyüyor...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
1.256
532
123
1150 TL ye gural ve schafer ceyız setı buldum ama hangı markayı almalıyım bılmıyorum lutfen yardım edın..

canım biliyosun artık güralda çinde üretiliyo.çeyiz setinin içinde güral da neler var schaferda neler var.

güralın çinde üretildiğini bilmiyordum yaa çünkü bana türkiyede üretilio dediler.hatta bir parçan kırılırsa telafi bile ederiz dediler ama schafer zor demişlerdi.ikisinde de aynı setler var. 86 parca yemek takımı,90 parça catal bıcak takımı,22 parca tencere takımı,sanırım tam emın degılım 43 parça kahvaltı takımı canım bnım.

canım türkiyede üretiliyodu.fakat güralda çinde üretilmeye başladı.schaferde çinde üretiliyo.çogu marka hatta bana kalırsa güral al derim.örn.karacada yemek takımlarında temin edebiliyo.ama çinde üretiliyo.ben de ikisi arasında kesinlikle güral alırdım.

wallah sasırdım ne alcagımı burdan bırıde scahfer dedı ne de olsa ıkısıde cınde uretılıo demıstı daha almadım bayramdan sonra da almayı dusunuyom ama halen hangısını alım dıe arastırıyom.tavsıyen ıcın cook tesekkur edrım

valla tatlım ne alırsan hakkında hayırlısı olsun.allah hepimize hayırlı günlerde kullanmayı nasip etsin inş.bende çatal bıçağımla tencere takımlarımı almıştım.yemek takımını sona bırakıcam modeller çok degişiyo.

nerden aldın bu aldıklarını fiyatı nedir acaba?ıns güzel iyi gunlerde kullanırsın

bende schaferden aldım dedıgın takımı daha kullanmadım ama gorenler çeliğini çok begenıyorlar saglam dıyorlar

nerden aldın bu aldıklarını fiyatı nedir acaba?ıns güzel iyi gunlerde kullanırsın

canım evkur kampanya yapmıştı korkmaz ürününden aldım.kulpları silikon katalog fiyatı 500 tl idi 350 tl almışdım.sonra begendiğim çatal bıçak takımı vardı gene korkmaz modeli şuan ki 510 tl ama evkur sözleşmesini bitirmişdi.elinde de o üründe sadece 1 kutu kalmışdı 89 parça korkmaz ringa çatal bıçak takımını 262 tl ye almıştım.korkmaz ın çeliği iyidir tatlım.bende araştırarak aldım.

korkmaz flora tencere takımı korkmaz ringa çatal bıçak takımı
Eki Görüntüle 829399

1150 TL ye gural ve schafer ceyız setı buldum ama hangı markayı almalıyım bılmıyorum lutfen yardım edın..

Schafer'ı tavsiye etmiyorum çünkü çelik ürünleri çabuk paslanıyor. Güral daha kaliteli bence. Ama kendim aldım diye durmadan yazıyorum, biraz tuhaf oluyor ama Karaca'yı da düşünün derim :26:

Schafer'ı tavsiye etmiyorum çünkü çelik ürünleri çabuk paslanıyor. Güral daha kaliteli bence. Ama kendim aldım diye durmadan yazıyorum, biraz tuhaf oluyor ama Karaca'yı da düşünün derim :26:

karcayıda kımse tavsıye etmıyor dıe hıc bakmadım bıle sımdıde korkmazda bı kampanya grdum o da hepsı ıcınde 1300 tlmiş.

karcayıda kımse tavsıye etmıyor dıe hıc bakmadım bıle sımdıde korkmazda bı kampanya grdum o da hepsı ıcınde 1300 tlmiş.

ben 2011 yılında aldım schafer den çeyiz setimi aldım hiç paslanma olayı olmadı çok sık kullanıyorum ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…