How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Schafer kullananlar ya da çeyizine alanlar yardım :)

nihahahaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
47
14
48
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Çeyizim için Schafer'ın ceyiz takımlarını set halinde almayı düşünüyorum.

Begendiğim yemek takımı 6gen olan takım. Resim koyamadım :(

Schafer kullananlar tabaklarından catallarında seramik, çelik tencerelerinden memnun musunuz kızlar?

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum mesajiniza cevap olarak kız kardeşimin 1 sene önce shacfer dan almış olduğu dörtlü çeyiz seti berbat çıktı özellikle celik tencere takimi ve çatal kaşık seti paslandilar.Duduklu tenceresi hic kullanmadan paslandi goturduk sadece kapagi degistirmisler kapagin rengide uymuyor aynisi yokmus.Porselenler fena değil alınır ama dediğim gibi çelikler ve çatal kaşığı kesinlikle siddetle tavsiye etmiyorum.:KK43:Coook pismaniz.Aldigimiz takmin resmini de koydum.Arastirmadan almayin sakin:KK17:
tT_-VjwVwtFMHnxI__UCj3cU4uXggeYLFXSPdgxXwRh6VAjyvsGz5givlJWtWcIfb5MqE6mrcGWkk-v1Cc4WgHUPXiZNZpaAz1wz3RXWRhORLQB6As86JyF-fPp4Vzov0Hg0s6lnv1P4zukAciobpkg=w384-h384-nc

Schafer'ın tencere tava çatal kaşık setlerinden memnun kalanı görmedim. Yalnız bu yemek takımları konusunda pek sorun cıkmıyormus. Ürünleri cok güzel görünüyor bende çok kararsızim. Yinede Kütahya porselen yada korkmazdan şaşmasak mı derim :)

bizim komşumuzda schafer tencereleri alma sakın teneke gibi demişti canım

aman kardeş bulaşma schafer bayern çeyiz seti aldım ancak hiç iyi çıkmadı içi pas attı ayrıca servis hiç iyi değil kargo ücretini bile benden istediler kalite sıfır müşteri memnuniyeti sıfır paramızla rezil olduk...

Back