schafer? karaca?

bewitched_169

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
31
0
46
Sivas
Merhabalar:))

burada yeni açılan bir avm var. gayet güzel kampanya yapmışlar kaçırmayayım diyorum ama kararsız kaldım.
1- schafer: kare yemek takımı, çatal kaşık seti, kahvaltı takımı, tencere seti = 1.650 tl SCHAFER - Mutfağınızın Yeni Şefi ! ve istediğin kahvaltı takımı SCHAFER - Mutfağınızın Yeni Şefi !

2- karaca: kare yemek takımı, çatal kaşık seti, tencere seti alınca kahvaltı takımı % 60 indirimli olacak =2.100 tl civarı oluyor.

Premium Paket Kampanyalar KRC Online Maazas | Karaca & KRC 42 Pr. Kahvalt Takm Elegance 01-17 Kahvalt Takmlar - Charming Collection KRC Online Maazas | Karaca & KRC

kullanan arkadaşlar hangilerini tavsiye ederisniz

Aslında değil. :) Yani değil gibi gibi. :)
Linklere tıkladım, Karacanınki daha bi asil geldi. Psikolojik mi acaba.
Şaka bir yana Karacanınkini beğendim.

:)) keşke hepsinden karma olsa. mesela karacadan yemek takımı, emsandan tencerei schaferdan kahvaltı takımı, çatal kaşık ımm farketmez :)) fiyatı da bin liracık olsa :))

:)) keşke hepsinden karma olsa. mesela karacadan yemek takımı, emsandan tencerei schaferdan kahvaltı takımı, çatal kaşık ımm farketmez :)) fiyatı da bin liracık olsa :))

Bende amin desem. :))

Benimkide bu, Karaca. :)
Valla o zamanda pahalıydı, hiç bakmamıştım ama hala pahalı meret.

çok şık duruyor iyi gülerde kullanmaya devam et:))
işin iyi yanı o. elektronik bi şey olsa hemen indirime giriyor moralin bozuluyor ama bunlar hep pahalı :)

Teşekkür ederim kuzum ama daha nasip olmadı kullanmak.. :)
Yatıyor evin en mahrem köşesinde, evlenince kısmetse.. :)

Ben aldığımda kampanya yoktu bir tek bunu almıştık. Bine mi ne gelmişti.

Teşekkür ederim kuzum ama daha nasip olmadı kullanmak.. :)
Yatıyor evin en mahrem köşesinde, evlenince kısmetse.. :)

Ben aldığımda kampanya yoktu bir tek bunu almıştık. Bine mi ne gelmişti.

wowww baya pahalıya almışsın canım ya. ama gönlüne göre almışsın ya önemli olan o:)

wowww baya pahalıya almışsın canım ya. ama gönlüne göre almışsın ya önemli olan o:)

Evet canım ya, içime sinmişti. :)
Bir de siyah beyaz ya hani modası geçmez diye almıştım, ileride düğün dernek zamanı elimiz dara düşer diye şimdiden alayım koyayım demiştim. Yoksa çeyiz setleri sonradan öyle makul ve güzel oldu ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…