Merhaba kızlar çeyiz seti araştırmasındayım karaca bernardo korkmaz hepsini dolaştım ama fiyatlar biraz yüksek geldi içlerinde de çok fazla bir ürün yok . Bugun schafer ın kendi mağazını aradım anadolu yakasında atlaspark a açıldı daha önce de gidip bakmıştım bu çeyiz paketine aklıma yattı sayılır bugun yarın gidip almayı düşünüyorum .. İçindekiler
86 Parça yemek takımı
90 parça çatal bıçak takımı
2 adet seramik tencere
31 parça kahvaltı seti
14 parça baharat takımı
çelik tencere seti
cezve seti
Çay seti (bunun kaç parça olduğunu hatırlamıyorum 6 kişiliktir sanırım tepsili şekerlik li falan olanlardan 300 tl falan )
bu kadar diye hatırlıyorum ben çelik tencereleri istemediğim için yerine başka ürün koydurmayı düşünüyorum değerince ona da olur dediler .. Fiyat konusunda da indirim yapıyolar 2100 tl ye falan bırakıyorlar sanırım daha önce hesap yapmışlardı ama unuttum .. Fikirlerinizi bekliyorum
86 Parça yemek takımı
90 parça çatal bıçak takımı
2 adet seramik tencere
31 parça kahvaltı seti
14 parça baharat takımı
çelik tencere seti
cezve seti
Çay seti (bunun kaç parça olduğunu hatırlamıyorum 6 kişiliktir sanırım tepsili şekerlik li falan olanlardan 300 tl falan )
bu kadar diye hatırlıyorum ben çelik tencereleri istemediğim için yerine başka ürün koydurmayı düşünüyorum değerince ona da olur dediler .. Fiyat konusunda da indirim yapıyolar 2100 tl ye falan bırakıyorlar sanırım daha önce hesap yapmışlardı ama unuttum .. Fikirlerinizi bekliyorum