Scarlett Johansson ve eşi Romain Dauriac İstanbul'u karıştırdı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Scarlett Johansson ve eşi Romain Dauriac İstanbul'u karıştırdı
Hollywood starı Scarlett Johansson, gazeteci eşi Romain Dauriac ile çıktığı gizli İstanbul tatilinde objektiften kaçamadı. Johansson bir tezgahtan aldığı şalla yüzünü gizlemeye çalışırken, eşi ortalığı birbirine kattı.
Sayit DURMAZ18 Ağustos 2015

ŞALLA GİZLENDİ ÖNÜNÜ GÖREMEDİ

Şarap romantizmi
* Sinema yıldızı Scarlett Johansson, geçtiğimiz yıl gizlice evlendiği, 1 yaşındaki kızı Rose Dorothy’nin babası gazeteci Romain Dauriac ile İstanbul’a geldi. Çift, önceki akşam Ortaköy’deydi. Sahildeki bir kafeye giren Johansson ve Dauriac, Boğaz manzarası eşliğinde şarap içti. Scarlett Johansson, kendisini tanıyıp yanına gelen hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini kibarca reddetti.

Eşi yardım etti

* “Siz Scarlett Johansson mısınız?” diye soranlara kimi zaman “Evet”, kimi zaman da “Hayır” yanıtını veren oyuncu, şarap keyfinin ardından eşiyle Ortaköy turuna çıktı. Ancak bir anda patlayan flaşlar keyiflerini kaçırdı. Bir tezgâhtan aldığı şalı yüzüne dolayan Johansson, satıcıya parasını ödemeden hızla uzaklaştı. Önünü görmekte güçlük çeken oyuncu, eşinin yardımıyla bir taksiye bindi.

Romain Dauriac ve Scarlett Johansson, Ortaköy Meydanı’nda taksiye binerek kaçmak istedi. Kalabalık trafikte hiçbir taksinin durmaması, çifti iyice sinirlendirdi. Dauriac, durmayan taksilerin kaputunu yumrukladı.

Objektiflere orta parmak

Fotoğraflarını çeken muhabirlere küfürler savuran Romain Dauriac, zorlukla durdurduğu taksiye bindikten sonra objektiflere orta parmağını gösterdi.

Insanlara iki dakika rahat vermiyorlar, sonra da vay efendim orta parmak. Gazetecilere saygım büyük ama paparazziler öffffff yani.

Bazen de bu paparazziler çok ileri gidiyor gerçekten hadlerini aşıyolar yani sinirlenmekte haklılar fakat bu 'orta parmak' olayı hiç hoş olmamış bu şekilde kendi seviyelerini belli etmiş oldular..

Bir yerde haklilar . Adamlar rahat rahat gezemiyor bile.
Para var zaman var eğlenmek istiyorlar rahat birakmiyorlar..

'' Kalabalık trafikte hiçbir taksinin durmaması, çifti iyice sinirlendirdi. Dauriac, durmayan taksilerin kaputunu yumrukladı.

Fotoğraflarını çeken muhabirlere küfürler savuran Romain Dauriac, zorlukla durdurduğu taksiye bindikten sonra objektiflere orta parmağını gösterdi. ''

Bu kadar çırpınacaklarına iki poz verip, bir iki kelam laf edip sakin sakin yollarına devam etseler, insan gibi. İnsan azmanı ya.

Değil orta parmak çıkıp habercilerin ağzını burnunu dağıtsa yeridir onlarında özel hayatı var kadını çevrelemişler resmen. Kadın halimizle eşlerimize hemcinslerimizi yaklaştırmıyoruz adam ne yapmaz? Ayrıca scarlett'e güzel diyen bana demesin piliiiiizzzz

Ya adam karisiyla cikmis geziyo sanki cok ilginc bisey bi ünluler geziyo dunyada. Neyden haber yapicaklarini sasirmislar. Ssanki bisey yapiyomusum gibi fotografimi cekmeye calisan beni rahatsiz edip pesimden ayrilmayan adamlara ben orta parmaktan con daha fazlasini gosterirdim. Pardon gerci yedikleri yumruktan sonra bes santim otesini bile goremezlerdi

Hahahah Türkiye'ye gelende hata. Ben başka herhangi bir ülkede yaşasam Türkiye'nin yanından geçmem, Tüm güneydoğumuzdaki Ülkelere gitmeyeceğim gibi.
Kadın da iki teşekkürler de git. Soru soracak görüntü alacak, ne kasıyorsun yani. Alışık olmadığın şey mi. Yani kameramanlar zorluyor biliyoruz da bu kadar saklanmak komik geldi.
Eşinin yaptığı hareketler de terbiyesizlik. Kimse sana durmak zorunda değil. Taksiciler iyi durup adama da bi tane indirmemişler tekmeliyor diye.

O degilde kafasini niye örtüyor baskinda yakalanmis gibi onu anlamadım.. tekmeyi kafasina indirse biri keske

herkesin ayılıp bayıldığı scarlet bu mu demesinler diye saklanıyor heralde
pek iyi görüntü vermiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…