Scarlet_89 Burun Estetiği Ameliyatı

Scarlet89

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
1.708
2.810
733
kızlar perşembe ameliyat oldum bugün 6.günüm, dikişlerimi aldırdım ve ikinci defa alçıya alındı. alçıya tekrar alınmadan önce burnuma bakıcam die tutturdum asistanlar da çok şiş yanıltır felan dedi ama tabii dinlemedim bakıım dedim..kemerimi aldırmıştım, burun kanatlarımı daralttırdım hafif bi de burun ucumu yukarı çektiler. neyse aynaya bir baktım, burnum şiş zaten ama sola kaymış sanki iskelet kısmı ve ucu inanılmaz panik oldum doktorlarım da fazla şişlikten asimetrik durmaz burnun 2 hafta içinde oturcak inince dediler ama ben evham yaptım :26: siz ne düşünüyosunuz bu konuda, ameliyat olanların yorumuna çok ihtiyacım var:18:

cnm geçmiş olsun ALLAH herkese istediği gibi bi sonuç nasip etsin şişliklerin inmesini bekle ve sürekli bakma aynaya yapma takıntı yoksa depresyona girersin bu işin sonu yok doktorun kimdi

burun şişken hamur gibi olur ve şekilsiz durur,o halleri burnunun alacağı şekille çok alakasız göreceksin

ki 6.günüm diyorsun,benimki ilk üç hafta çok komikti,botokslu gibiydim ve yamuk yumuk şekilsiz bişeydi.şimdi alakası yok

tatlım saçmalama 6 gün ne demek daha çok yeni.benim ilk günlerde bi karış havadaydı ve çok ağlamıştım maymun gibi oldu diye sonra indi hatta şimdi daha kalkık olsa falan diyorum ama doğal ve güzel oldu.o daha çok şekil değiştircek 6 aya kadar şişti hala benim. sonra sonra tam oturdu

ilk ay hatta doktorların dediğine göre 6 ay burnun asimetrik olması çok normalmiş.benim ilk ay sağ tarafım daha şişti sol tarafa göre yamuk duruyodu burun ucum ama şimdi 4.ayımdayım ve o eğrilikten eser kalmadı.daha 2 ayım var tam şeklini alması için.senin daha çok erken hiç sıkma canını

Son düzenleme:
kızlar çok teşekkür ederim, içimi rahatlattınız. alçım yarın çıkıyor, şişliklerimde düzelme yok henüz burun ucum sol kısım hissedemiyorum dokununca...
ilerleyen günlerde fotoğraflarımdan albüm oluşturup eklerim profilime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…