• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sçaımı boyucam.Yardımm.!

papatyam58

ŞipidikYüzenGurbaa
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2010
2.839
3
66
İstanbul
Arkadaşlar saçımı boyamaya karar verdim.Bugün garnıerın 7.3 fındık kabuğu rengini aldım. Sizce bana yakışırmı

23863331772159919785694.jpg

30935_buyuk.jpg

renk yakışmasına yakışır ama kutunun üzerindeki rengi o boyayla tutturamazsn saç renginin açılması ve kaş renginin de biraz kırılması lazım..direk bu boyayı kullanırsan koyu kızıl bir renkle karşılaşırsn..

Saçlarım resimde biraz koyu çıkmış bundan biraz daha açık normalde..Peki ne rrenk olur bu boyayala.?
kutunun arkasınd gösteriyor ama benim sç rengimi boyuyunca bu rengin biraz daha kapalısını koymuşlar

cnm boyayı saçının küçük bir yerinde dene bakalım nasıl sonuç verecek ona göre karar verirsin boyayıp boyamayacağına belki de kutudakinin aynısı olmasa da çıkan sonuç da hoşuna gidecek..yerimseniben

kendi saç rengimden çok sıkıldım ama yakışmaz mı yaa :bbo:

Evet cnm küçük bi bölgede denemeyi bnde düşündüm öyle yaparım artık.

fındık kabugu koyu rengin üzerine uygulanmaz canım sarı saçın üzerine yapıldıgı zaman kumral bir sonuç verir :))) değiştirme seçenegin varsa değiştir açık kahverengi tonlarından al saçının rengini kırar biraz çünkü çok koyu bir saç rengin var yavas yavas acabilirsin evde kendin boyayarak :))

Cnm kutunun arkasında gösteriyordu hangi saç renkleri üerinde uygulanacağı benm saçıma yakın bi renkde vardı ama olmazsa rengini açarım saçımın.

Cnm kutunun arkasında gösteriyordu hangi saç renkleri üerinde uygulanacağı benm saçıma yakın bi renkde vardı ama olmazsa rengini açarım saçımın.

OLmaz canım olmaz bende buna benzer bır kumral boyatıım muhtelşem olmuştu =)) ama kuafr boyadı ve açtılar orıalle sakın arkadakı esmlere kanma kzılımsı turuncumsu bşey olur ve bu renk hep boya ıster

Bencede bukadar açık bi renkle başlama derim bu rengin daha koyu bi kahve tonu daha iyi gider bence. Hem kaşların çok sırıtmaz koyu kalmaz.

Bu boyayla o rengi hayatta elde edemezsin
Kuaförler açıcıyla yaparlar ancak o da şu genç yaşta güzelim saçlarını mahveder

papatya58 eger o istedigin rengi elde etmek istiyorsan birdahaki sefere kesin acici kullan, benimde saclarim siyah boyaydi, ben karamel renk yaptirdim ama benimkini kuaför önce acti sonra boyayi yapti, yeni sac resmini koyarsan bakariz ne kadar acilmis.. güle güle kullan ..

Back