- Konu Sahibi saysaybitmiyor
Merhaba arkadaslar,
sanirim böyle bir günlük acmak beni daha da fazla motive edecek diye düsündüm ve ben de bir tane actim. kaydirigubbakcemile2
Ben 1.70 boyundayim. Gecen sene Haziran ayi gibi diyet ve yüzme ile yaklasik 1.5 ayda 12 kilo verdim. Sonra kis boyunca kilomu muhafaza ettim.
Mayis gibi tekrar yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya basladim. 68kg idim, simdi 66kg'im. Amacim Agustos 4'e kadar 60 olmak. Bu da benim ideal kilom. Yani bir 6 kilo vermem gerek.
Ben belli bir diyet uygulamiyorum ama kalori hesabi yapiyor ve ona göre saglikli beslenmeye calisiyorum. Bu sene yüzmüyorum fakat evde Leslie Sansone ile birlikte 1 saat tempolu yürüyüs ve aerobic yapiyor, 15 dk kickbox ve 15 dk pilates yapiyorum.
Kalori alimimin 1200 kal altina düsmemesine dikkat ediyorum.
Umarim hepimiz istedigimiz ideal kilomuza en kisa zamanda kavusuruz.
Bugün
Sabah
1 salatalik
1 tane sebzeli tavuk köfte
1 dilim kasar peynir
Ara
Muzlu Yogurt
Öglen
2 kasik pilav
3 kasik yogurt
Ara
1 tane havuc
Aksam
1 tane kücük tahil sandvic ekmek
1 cay kasigi mayonez
Spor
50 dk Leslie Sansone ile tempolu yürüyüs
15 dk Kickbox
15 dk Pilates
sanirim böyle bir günlük acmak beni daha da fazla motive edecek diye düsündüm ve ben de bir tane actim. kaydirigubbakcemile2
Ben 1.70 boyundayim. Gecen sene Haziran ayi gibi diyet ve yüzme ile yaklasik 1.5 ayda 12 kilo verdim. Sonra kis boyunca kilomu muhafaza ettim.
Mayis gibi tekrar yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya basladim. 68kg idim, simdi 66kg'im. Amacim Agustos 4'e kadar 60 olmak. Bu da benim ideal kilom. Yani bir 6 kilo vermem gerek.
Ben belli bir diyet uygulamiyorum ama kalori hesabi yapiyor ve ona göre saglikli beslenmeye calisiyorum. Bu sene yüzmüyorum fakat evde Leslie Sansone ile birlikte 1 saat tempolu yürüyüs ve aerobic yapiyor, 15 dk kickbox ve 15 dk pilates yapiyorum.
Kalori alimimin 1200 kal altina düsmemesine dikkat ediyorum.
Umarim hepimiz istedigimiz ideal kilomuza en kisa zamanda kavusuruz.
Bugün
Sabah
1 salatalik
1 dilim kasar peynir
Ara
Muzlu Yogurt
Öglen
2 kasik pilav
3 kasik yogurt
Ara
1 tane havuc