• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saysaybitmiyor diyet günlügü

saysaybitmiyor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2010
362
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaslar,

sanirim böyle bir günlük acmak beni daha da fazla motive edecek diye düsündüm ve ben de bir tane actim. kaydirigubbakcemile2

Ben 1.70 boyundayim. Gecen sene Haziran ayi gibi diyet ve yüzme ile yaklasik 1.5 ayda 12 kilo verdim. Sonra kis boyunca kilomu muhafaza ettim.

Mayis gibi tekrar yediklerime dikkat etmeye ve spor yapmaya basladim. 68kg idim, simdi 66kg'im. Amacim Agustos 4'e kadar 60 olmak. Bu da benim ideal kilom. Yani bir 6 kilo vermem gerek.

Ben belli bir diyet uygulamiyorum ama kalori hesabi yapiyor ve ona göre saglikli beslenmeye calisiyorum. Bu sene yüzmüyorum fakat evde Leslie Sansone ile birlikte 1 saat tempolu yürüyüs ve aerobic yapiyor, 15 dk kickbox ve 15 dk pilates yapiyorum.

Kalori alimimin 1200 kal altina düsmemesine dikkat ediyorum.

Umarim hepimiz istedigimiz ideal kilomuza en kisa zamanda kavusuruz.

Bugün

Sabah

1 salatalik
1 tane sebzeli tavuk köfte
1 dilim kasar peynir

Ara

Muzlu Yogurt

Öglen

2 kasik pilav
3 kasik yogurt

Ara

1 tane havuc

Aksam

1 tane kücük tahil sandvic ekmek
1 tane sebzeli tavuk köfte
1 cay kasigi mayonez

Spor

50 dk Leslie Sansone ile tempolu yürüyüs
15 dk Kickbox
15 dk Pilates

Bugün moralim sifir. Ne bir sey yiyesim, ne kolumu kipirdatasim var. Sehit haberiyle güne uyanmaktan biktim. Benim de nisanlim asker... Yazik gencecik cocuklar hayatini göz göre göre kaybediyor. Arkada kalanlara da yazik. Mekanlari cennet olsun, Allah sevdiklerine sabir versin...

Dün az yemekle birlikte hep sagliksiz seyler yedim moral bozuklugu nedeniyle.

mesela dün ögle yemegi - snickers dondurma (180 kalori)

aksam yemegi . bir dilim cikolatali kek (350 kalori)
snickers dondurma (180)

ara - latte macchiato (200)

:çok üzgünüm: yuh bana!

ama 60 dk tempolu yuruyus yaptim.

ahhh o şehit haberleri.. babam ben küçükken hep o bölgelerdeydi dağlarda.. bilmezdim tabi nerde olduğunu bebek falan isterdim ayda 1 telefonla konuştuğumuzda..:) şimdiyse onun yerini başkaları aldı onlar çıkıyor dağa can veriyorlar oralarda.. allah benim babamı korudu onları da korusun inşallah.. yüreğim dayanmıyor izlemeye o haberleri çıkınca değiştiriyorum.. yazık çok yazık..

avukathanim, her sabah dualarla aciyorum gazeteleri... yürek dayanmiyor hic. :(

Bugün 25 dk yürüyebildim sadece. Ama tempolu bir gündü.

Sabah, bir dilim beyaz ekmek (kepekli kalmamisti :() (80 kalori), 4 dilim diyet tavuk salam (40 kalori), kahve tek sekerli (70 kalori)

Ara, kücük ekler pasta (50 kalori):utangac:

Öglen, brokoli ve havuclu salata ve 3 kücük köfte (300 kalori)

Ara, latte macchiato (150 kalori)

Aksam, firinda pismis balik (200 kalori)

Bir pazar günü icin yine az yedim sayilir. kaydirigubbakcemile3

sen maşallah iyi yiyorsunnn ben o kadar bile yemiyorumm psikolojik olarak yiyemiyorum kararlılığım engel oluyor bana bazıları bu kararlılığıma inat desede :)))

dondurma felan aaaa sanırım birde çikolatalı kek gördümmmm maşallah ben koca bi pastayla geçirdim iki günü de yemedim ama sen yine 65 leri gördün sen ben o kiloyu görsen daha nee yaaa.....

:) iyi de ben yemiyorum tatli öyle o gün istisna idi. Yoksa her gün yesem asla veremem. :(

Sporun bana cok faydasi oluyor. Hizli kilo verebiliyorum.

Sabah

1 dilim kepek ekmegi (70 kalori)
3 dilim light hindi salam (33 kalori)
Tek sekerli kahve (70 kalori)

Ara

hicbir sey yiyemedim.

Öglen

firinda domates soslu 2 parmak patates (240 kalori)
1 dilim kepek ekmegi (70 kalori)

Ara

tek sekerli kahve (70 kalori)

Aksam

Pirinc pilavi (meksika soslu) (400 kalori)

Ara

1 adet havuc (30 kalori)

Spor

40 dk tempolu yürüyüs
20 dk pilates

Spor - 60 dk tempolu yürüyüs

Sabah - bir dilim kepek ekmegi (75 kalori), 4 adet kücük light hindi salam (40 kalori), yarim cheddar peynir (50 kalori)

Ara - tek sekerli kahve (70 kalori)

Öglen - bir kase corba (80 kalori), havuc salatasi (50 kalori)

Ara - Müsli yogurt (185 kalori)

Aksam - bir kücük tavuk gögsü (132 kalori) , iki kasik pirinc pilavi (125 kalori)

Back
X