Sayisaldan 12 milyon Euro

Duygus57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
818
22
Iyi aksamlar kizlar...
az önce misafirlikten geldim ve orda konusma gecti... sizlerin düsüncesini merak ediyorum..
yanlis anlamayin sayisaldan para falan vurmadi ama hani herkesin keske param olsa sunu sunu yaparim dedigi olmustur mutlaka..
annemlerdeykende bu konu acildi ve annem ben degismem suanki gibi kalirim gibi laflar etti..
merak ettigim..
farzedinki size lottodan 12 milyon euro tuttu... bu parayla neler yaparsiniz?
Insan olarak degisirmisiniz?
Kimseye belli etmez kendi capinizda harcarmisiniz?
merak ediyorum..

Ben kendim adina güzel bi ev almak isterdim ilk etapta.. söyle villa tipi.. bahcesinde havuz.. kocaman bir bahce tabiki..
güzelde bi araba alirdim herhalde
bide fakir akrabalarima destek olurdum.. onlarin durumu kötüyken zenginlik icinde yüzmezdim..

hani ben bunlari söylerken misafirlikteyken ben asla böyle yapmam diyenlerde olduda merak ettim..
onlar ev almazmis mesela suanki gibi yasantima devam ederim diyorlar.. diretiyorlar asla deyismem diyorlar..

hadi bakalim paylasalim zengin halimizi

Geçenlerde bir arkadaşım söyledi, kuzenine birkaç ay önce 13 trilyon çıkmış.
Tabi söylediği an hayallere daldım...
Babamın bana hep söylediği bir söz vardır; alın teri de olsa loto da olsa eline geçenin 3te biri ihtiyaç sahibinin, 3te biri ailen ve sevdiklerinin geri kalan 3te biri ancak senin olmalıdır der.
Sanırım bunu yapardım.
Ama ilk ilk olarak babama içinde kocaman bir kütüphane, annemin çalışma odası olacak bir saray yavruğucu alırdım, kaybolsunlar dursunlar

Son düzenleme:

dogru söylemis baban canim ya.. gercekten hakli aslinda..

nişanlımla bunu konuştuk bu gece.
Para ona çıkarsa evlenicekmişiz hemen ev alıcakmış hem bana hem annesine.
Bir de borçlarını kapatıcakmış.
Ahh keşke. :)

dogru söylemis baban canim ya.. gercekten hakli aslinda..

Başkasını sevindirmeden mutlu olmaya çalışmak eksik bir duygu bana göre.
Alıp kendin yiyip gezdikten,başkasına hayrın olmadıktan, bir insanın gözündeki o sevinci göremedikten sonra neye yarar ki böyle şeyler...

evet cok dogru.. bende öyle düsünüyorum.. akrabalarim en sevdiklerim zorluk cekerken olmaz öyle...
aslinda bazen hayal ederim... bütün ailemi alicak kocaman bi ev almak isterdim.. hep bir arada olalim diye.. herkesin odasi farkli mesela.. yedigimiz ictigimiz yer ayni olur ama yinede herkes özgür olur....

Offf mutsuzluk denen bir şey olmazdı herhalde, çünkü sağlık da dahil her şey paraya bakıyor artık

burayada pppppppppppppppüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…