konuların kapatılmasına sebebiyet verenlere çok kızgınım. bir arkadaş yazmıştı.sizin paylaşımlarınızı dışarda arkadaşlara söylüyoruz. yaralılara yardım edildi,doktorların yeri söylendi,revirler gösterildi. bir can kurtarmaktı amaç. ama gelip konularda insanları kışkırtıp kapat
tırdınız. bir can kurtulacaktı belki. izin vermediniz. Sizi Allaha havale ediyorum.
konuların kapatılmasına sebebiyet verenlere çok kızgınım. bir arkadaş yazmıştı.sizin paylaşımlarınızı dışarda arkadaşlara söylüyoruz. yaralılara yardım edildi,doktorların yeri söylendi,revirler gösterildi. bir can kurtarmaktı amaç. ama gelip konularda insanları kışkırtıp kapattırdınız. bir can kurtulacaktı belki. izin vermediniz. Sizi Allaha havale ediyorum.
konuların kapatılmasına sebebiyet verenlere çok kızgınım. bir arkadaş yazmıştı.sizin paylaşımlarınızı dışarda arkadaşlara söylüyoruz. yaralılara yardım edildi,doktorların yeri söylendi,revirler gösterildi. bir can kurtarmaktı amaç. ama gelip konularda insanları kışkırtıp kapattırdınız. bir can kurtulacaktı belki. izin vermediniz. Sizi Allaha havale ediyorum.
ben en çok Muneye üzüldüm, kaç gündür gece saat kaçlara kadar pc başında konuları takıp edıyor
bı huzursuzluk çıkmasın, ortam gerılmesın dıye..
Hepınıze teşekkür edıyorum.
Teşekkür ederim, varsın ben uyumayayım, iyiki uyumadım, ülkem için birkaç gün uykusuz kalmışım az bile, yeter ki artık kavga çıkmasın, hakaret edilmesin, herkes rahatça fikrini yazabilsin, hakaret eden, konuları provoke edenler bir yana, sadece düşüncesini yazmak isteyenlere tepki gösterilmesin, bir kısım üye konuşmaya korkuyor, konuşan bir kısımsa ben hiçbir siyasi partiye mensup değilim cümleleriyle başlamak zorunda kalıyor sözlerine.
Düşünce özgürlüğünü, ifade özgürlüğünü savunuyorsak lütfen insanların bu özgürlüklerini kısıtlamayalım.
sağ omuz arkama bir ahtapot dövmesi yaptıracağım. Bu 1 senedir aklımda 30 cm'lik bir dövme...
Ahtapotun özelliğini bilir misiniz ?
Ahtopot karşısındakinin görüşü ne ise tersini savunan muhteşem bir varlıktır.
Özetle sizin beyaz dediğinize ben hep siyah derim başka detaylarda var ama açıklamayacağım ...
beni çözemezsiniz ....
sağ omuz arkama bir ahtapot dövmesi yaptıracağım. Bu 1 senedir aklımda 30 cm'lik bir dövme...
Ahtapotun özelliğini bilir misiniz ?
Ahtopot karşısındakinin görüşü ne ise tersini savunan muhteşem bir varlıktır.
Özetle sizin beyaz dediğinize ben hep siyah derim başka detaylarda var ama açıklamayacağım ...
beni çözemezsiniz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?