• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sayın Kazen ve Kadınlar Kulubü....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
48
683
44
Ağrı
Konuyu acacak yer bulamadım..Gündemle alakalı olduğu için buraya açtım......

Bugun bir kez daha iyiki yıllar önce bu sitenin bir üyesi oldum dedım.........

Ülkemız bir kaos ortamı var.acılar var....Güzel şeylerde oluyor...İyi niyetliler arasına sızmış kişilerde var........

Bu eylemler sayesınde çok şey öğrendım.....

Forum sitelerınde sozde demokratım, sozde özgurlukcuyüm , takınan forum sitelerini bırakın resmı tek kelime eyleme katılmıyoruz dedığiniz anda siteden atılıyorsunuz................

Zamanında sanalda sayfamızı begenın dıye reklam üstüne reklam veren gruplar bır kelimenizle sizi engellıyorlar...

Bunun adıda faşisizm..Ya benım görüşümde ol yada defol ne demek.....Hoşgoru sıfır.....En çok ihtiyacımız oldugu zamanda..

Biz şuanda halkın tamamına sorulmadan yapılan eylemlerı eleştirirken kendımız ne kadar demokratız diye düşünmeliyiz......

Başkalarını tanımadan bır kelimesiyle yargılamak ne kadar doğru..............

Gerçek hayatta yüzüne asla söyleyemeceğimiz kelimelerı sanalda ne cabuk kullanıyoruz.........

Acı hepımızın acısı.....Mutluluk hepımızın....Bu ülke hepimize yeter...

Şukur sıyaset konuları 100 sayfada kapanmıyor....600 sayfalarıda gorebılıyoruz..Kk kadınlarıda büyüdü bu arada......

Eyleme katılanlara saygım sonsuz...Amacı eylem olanlara......

Sayın Kazen size zamanında diktatör diyenler acımasız diyenleride, yazdıklarınıda göruyoruz...

Bu eylemde yazdıklarınızla paylaşımlarınızla ne kadar özgürlükçü eşitlikten yana oldunuzu gördum..Şahit oldum...Sözde değil icraatta.....

Herkes sızın kadar demokratik olsa bu ülkede sorun kalmayacak.....

Ben yıllardır sanal alemı aktif olarak kullanıyorum..Size kk bir üyesi olarak konu açarak teşekkür etmek isterim...

.

Gercek hayatta sizin gibi yöneticilerle çalışmak umuduyla....
Kk farkını bır kez daha fark ettım.

aynen katılıyorum mesela, e.... güya çok aydınlık olması lazım, çünkü çocuklarımızı yetiştiriyorlar ama karanlığı beni şok etti

Bende Kadınlar Kulubu ne, Mune ve Kazene çok teşekkür ediyorum

konuların kapatılmasına sebebiyet verenlere çok kızgınım. bir arkadaş yazmıştı.sizin paylaşımlarınızı dışarda arkadaşlara söylüyoruz. yaralılara yardım edildi,doktorların yeri söylendi,revirler gösterildi. bir can kurtarmaktı amaç. ama gelip konularda insanları kışkırtıp kapattırdınız. bir can kurtulacaktı belki. izin vermediniz. Sizi Allaha havale ediyorum.

Son düzenleme:
ben de Mune hanıma ve Kazen beye ılımlı tutumlarından, demokrat tavırlarından ve sabırlarından dolayı teşekkür ediyorum..

konuların kapatılmasına sebebiyet verenlere çok kızgınım. bir arkadaş yazmıştı.sizin paylaşımlarınızı dışarda arkadaşlara söylüyoruz. yaralılara yardım edildi,doktorların yeri söylendi,revirler gösterildi. bir can kurtarmaktı amaç. ama gelip konularda insanları kışkırtıp kapat

tırdınız. bir can kurtulacaktı belki. izin vermediniz. Sizi Allaha havale ediyorum.

Eskiden 100 sayfayı göremezdi boyle konular..Bıraz ilerleme var...Dünyanın en zor şeyı herhalde bırbırımıze saygı hoşgoru...

Yazdıgımızı once okuyup bana yazılsa ben ne düşünürüm demek...

Bu kelımeler bana yakıştı mı diye düşünmek....

Hepımız ınsanız aynı şeyi düşünsek aynı şeyi yazsak hayatın anlamı olur mu....

İnsanlıgımızı kaybetmeyelım..Hoşgoru saygı bu degerlerı kaybetmeyelım

konuların kapatılmasına sebebiyet verenlere çok kızgınım. bir arkadaş yazmıştı.sizin paylaşımlarınızı dışarda arkadaşlara söylüyoruz. yaralılara yardım edildi,doktorların yeri söylendi,revirler gösterildi. bir can kurtarmaktı amaç. ama gelip konularda insanları kışkırtıp kapattırdınız. bir can kurtulacaktı belki. izin vermediniz. Sizi Allaha havale ediyorum.

sorsan hak hak diye etraftalar.
yüz kere yazdık yapmayın yorumları engelliyorsunuz diye anlamadılar.
Allah'a havale ne denir ki:47:

Munenin tarafsız ve adil bir yönetici olduğunu hep söylerim zaten.
Kazenle özellikle siyasi konularda çok atışmışlığım vardır,ama bu konudaki demokratik yönetimi ve paylaşımları ile iyi bir yönetici olduğunu gösterdiği için onada teşekkür ediyorum.
Gezi parkı ile ilgili paylaşımlarımızdan faydalanan arkadaşlarımız olduğunu duyduğum için sizden o konuyu kapatmamanızı özellikle rica ediyorum

Hanımlar,
1 haftadır yaşananlar hepimizin malumu, biz kadınız, ben demokrasinin temellerinin evde atıldığını düşünenlerdenim çünkü siyasilerimizi de yetiştiren bizleriz, biz kadınlar.

Biz sağduyulu olacağız ki sağduyuya davet edebilelim. Günlerdir her görüşten kadını sağduyulu olmaya çağırdık, kk yönetiminin neyi savunduğu, hangi siyasi görüşte olduğunun hiçbir önemi yok, önemi olmadı da, sizlerin düşüncelerini önemsedik, açık-kapalı, sünni, alevi, ateist, deist, doğulu, batılı fark eder mi?
Biz kimseyi farklı görmedik, kadın olmamız yetti bize. Yeri geldi şiddeti kınadık, yeri geldi aldatılmayı, şimdi yaşananları kınarız ya da karşı çıkarız ama saygıyla, sağduyuyla yapalım bunu.

Artık hepiniz sakinleşin ve düşünün lütfen, birbirimizi susturmaya çalışmamız, dışlamamız bırakın ideolojik görüşleri bir yana, vicdanen rahatsız etmiyor mu sizleri?
Biz hergün aynı otobüste yanyana işe gitmiyor muyuz?Aynı işyerlerinde çalışmıyor muyuz? Aynı kafede iki yudum çay içip sohbet etmiyor muyuz? Birbirimizi görünce selam vermiyor muyuz?

Sağduyulu olun çünkü şu sıralar sağduyuya herzamankinden çok ihtiyacımız var.

Provokasyon daima var... Daima da olacak oky... Amac birşeyler tartışılmasın... Konuşulmasın. Gerçi hala yeterince karşıt fikirleri düzgün sekilde değerlendirmedigimizi düşünüyorum. Provakatorler hariç, bazı arkadaslar fikirlerini açıklamaya çalısmasına rağmen, kendileri gibi düşünmüyor diye bazı gruplarca susturuldu... Yanlış bu, bunun afı faşizm... Faşizmden ilelebet kurtulmak ümidiyle...

ben en çok Muneye üzüldüm, kaç gündür gece saat kaçlara kadar pc başında konuları takıp edıyor
bı huzursuzluk çıkmasın, ortam gerılmesın dıye..

Hepınıze teşekkür edıyorum.

ben en çok Muneye üzüldüm, kaç gündür gece saat kaçlara kadar pc başında konuları takıp edıyor
bı huzursuzluk çıkmasın, ortam gerılmesın dıye..

Hepınıze teşekkür edıyorum.

Teşekkür ederim, varsın ben uyumayayım, iyiki uyumadım, ülkem için birkaç gün uykusuz kalmışım az bile, yeter ki artık kavga çıkmasın, hakaret edilmesin, herkes rahatça fikrini yazabilsin, hakaret eden, konuları provoke edenler bir yana, sadece düşüncesini yazmak isteyenlere tepki gösterilmesin, bir kısım üye konuşmaya korkuyor, konuşan bir kısımsa ben hiçbir siyasi partiye mensup değilim cümleleriyle başlamak zorunda kalıyor sözlerine.

Düşünce özgürlüğünü, ifade özgürlüğünü savunuyorsak lütfen insanların bu özgürlüklerini kısıtlamayalım.

Sayın Mune her ıkı konudakı güzel yazınız içinde ayrıca Teşekkürler............

Dilerim bızım sitemızde kımse bu konular yuzunden artık ceza almaz....Konular kapanmaz....

Herkese ornek oluruz..KK 'nın kadınları olarak

Sayın Mune ne kadar haklısınız..Bırılerı birşey yazıyor...Sen orumcek kafalısın..Sen hukumetın yalakasısın.....Bu konudan cık ne demek..

Diğeri kendı duşuncelerını ıfade edıyor...Musluman mısın..Ahireti düşünmüyor musun..Vs vs............

Hiç bir partıye baglanmadan da insanlar bu ulke ıcın fikirlerini ifade edebilirler.....

Kimsenın dindarlığınıda kımse ölçmeye tartmaya kalmasın..Ancak Rabbım bilir kişilerin gercek niyetini........

Farklı görüşteki kişi cok doğru cümleler kuruyor..Ama begenmeyı bile kendımıze yakıştıramıyoruz...

Sırf begenmek ıcın begenıp Ölü haberını bıle begenıyoruz...

Bir kişin her dedığinin dogru olması ımkansız..İnsanız biz....

Farklı gorüşlere saygı duymayı öğreneceğiz........

Teşekkür ederim, varsın ben uyumayayım, iyiki uyumadım, ülkem için birkaç gün uykusuz kalmışım az bile, yeter ki artık kavga çıkmasın, hakaret edilmesin, herkes rahatça fikrini yazabilsin, hakaret eden, konuları provoke edenler bir yana, sadece düşüncesini yazmak isteyenlere tepki gösterilmesin, bir kısım üye konuşmaya korkuyor, konuşan bir kısımsa ben hiçbir siyasi partiye mensup değilim cümleleriyle başlamak zorunda kalıyor sözlerine.

Düşünce özgürlüğünü, ifade özgürlüğünü savunuyorsak lütfen insanların bu özgürlüklerini kısıtlamayalım.

Bızım de amacımız bu zaten
Özgürce fıkrımızı söylemek, kımseye hakaret etmeden meydanda kı halkımıza yardımcı olmak
en az yara ıle bu en kısa zamanda bu durumdan kurtulmak.

Tekrar Teşekkürler

Siteyi kararttıkları ilk gün konu kapatılınca, kazene çok kızıp iletişimden kınamıştım:17:
Neden boyun eğiyorsunuz diye hiddetlenmiştim:17::17:

Ama konu başka bir konudan devam ediyormuş:17: Sağolsunlar sesimizi duyurmamıza olanak sağladılar, hala sağlıyorlar.
Mune de günlerdir bizimle sabahladı.
Taraflı görünmemek adına belki yorumlara katılamadı ama haberlere çok üzüldüğünden eminim.

Ben kadınlar klubü kadınlarıyla gurur duyuyorum.
Bir bilseniz bizim sayemizde ne kadar çok insan olaylardan haberdar edildi, belki kaç kişi buradan yardım aldı.

Sessiz kalmadığımız ve bırakılmadığımız için hepimizle gurur duyuyorum.
Teşekkürler site yöneticilerine ve tüm çapulcu yoldaşlara.

sağ omuz arkama bir ahtapot dövmesi yaptıracağım. Bu 1 senedir aklımda 30 cm'lik bir dövme...

Ahtapotun özelliğini bilir misiniz ?

Ahtopot karşısındakinin görüşü ne ise tersini savunan muhteşem bir varlıktır.

Özetle sizin beyaz dediğinize ben hep siyah derim başka detaylarda var ama açıklamayacağım ...

beni çözemezsiniz ....

sağ omuz arkama bir ahtapot dövmesi yaptıracağım. Bu 1 senedir aklımda 30 cm'lik bir dövme...

Özetle sizin beyaz dediğinize ben hep siyah derim başka detaylarda var ama açıklamayacağım ...

beni çözemezsiniz ....

bence de:9::9::9:

Son düzenleme:

beni çözemezsiniz ....

Her olaya farklı bır bakış acısıyla bakıyorsunuz..İnsanların belkı görüp görmezden geldiğini ..Tekrardan bakarak görmesini istiyorusunuz......

At gozüyle olaylara bakmıyorsunuz...

Sürekli kendisini yenileyen farklı grüşleride dinleyen olduğu yerde saymayan insanları çözmek zor.. zaten....

Fikirleriniz hayata bakışınız yaşam tarzınız olaylar karşısındakı yorumunuz önemli değil.....

Benim için bu siteyı farklı kılmasını sağlayan adaletiniz..Fikirlere lafta değil icraatta saygınız...

Bu özellik bugunlerde nadir kişilerde kalmış........

Bu siteyi tesadüf eseri gördügümden ve üye oldugumdan beri insanlari anlamaya calistim.
Kimi zaman kendimce igneleyici oldum, kimi zaman cok eglendim, kimi zaman karsimdakini muhattab almadim, kimi zaman insanlarin ne kadar ileri gideceklerini görmek icin dikine gittim. Ama hepsindede yüzümde bir gülümseme vardi.
Sonucta hic tanimadigim bircok insani tanima ve ülkemi olusturan insanlari analiz etme firsatiydi bu.

Bunca zaman sunu cok iyi anladim, bizim insanimiz konusamiyor.
Bizim insanimiz takintili.
Bizim insanimiz kaybettigine yada kazandigina bakmiyor sadece taraf seciyor.

Konusamadigimiz sürece bizden ne köy olur ne kasaba.
Kazen Bey ve Mune Hanima gelecek olursak.
Eminim bunca kadinin oldugu bir platformda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya calisiyorlardir.
Herkesi ortak bir paydada bulusturmak cokta kolay is degil.
Konusamamaya karsiyim.
Konusmak gelismek demektir.
Her azamn ki gibi saygidan, konusmak, fikiralisverisi yapmaktan anlamayan, hakareti maharet, saygisizligi meziyet zanneden insanlarin yüzünden engellemeler olmasi cok sinirimi bozuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back