Konuyu acacak yer bulamadım..Gündemle alakalı olduğu için buraya açtım......Bugun bir kez daha iyiki yıllar önce bu sitenin bir üyesi oldum dedım.........
Ülkemız bir kaos ortamı var.acılar var....Güzel şeylerde oluyor...İyi niyetliler arasına sızmış kişilerde var........
Bu eylemler sayesınde çok şey öğrendım.....
Forum sitelerınde sozde demokratım, sozde özgurlukcuyüm , takınan forum sitelerini bırakın resmı tek kelime eyleme katılmıyoruz dedığiniz anda siteden atılıyorsunuz................
Zamanında sanalda sayfamızı begenın dıye reklam üstüne reklam veren gruplar bır kelimenizle sizi engellıyorlar...
Bunun adıda faşisizm..Ya benım görüşümde ol yada defol ne demek.....Hoşgoru sıfır.....En çok ihtiyacımız oldugu zamanda..
Biz şuanda halkın tamamına sorulmadan yapılan eylemlerı eleştirirken kendımız ne kadar demokratız diye düşünmeliyiz......
Başkalarını tanımadan bır kelimesiyle yargılamak ne kadar doğru..............
Gerçek hayatta yüzüne asla söyleyemeceğimiz kelimelerı sanalda ne cabuk kullanıyoruz.........
Acı hepımızın acısı.....Mutluluk hepımızın....Bu ülke hepimize yeter...
Şukur sıyaset konuları 100 sayfada kapanmıyor....600 sayfalarıda gorebılıyoruz..Kk kadınlarıda büyüdü bu arada......
Eyleme katılanlara saygım sonsuz...Amacı eylem olanlara......
Sayın Kazen size zamanında diktatör diyenler acımasız diyenleride, yazdıklarınıda göruyoruz...
Bu eylemde yazdıklarınızla paylaşımlarınızla ne kadar özgürlükçü eşitlikten yana oldunuzu gördum..Şahit oldum...Sözde değil icraatta.....
Herkes sızın kadar demokratik olsa bu ülkede sorun kalmayacak.....
Ben yıllardır sanal alemı aktif olarak kullanıyorum..Size kk bir üyesi olarak konu açarak teşekkür etmek isterim...
.
Gercek hayatta sizin gibi yöneticilerle çalışmak umuduyla....
Kk farkını bır kez daha fark ettım.