Sayilarin sifresi ise yaradi

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Instagramda tesadufen karşıma cikmisti. Ruh eşini bulmak için sürekli 5 7 1 sayılarını tekrarla diye. Birkaç kere tekrarladim. Dun aksam birisi bana benden hoşlandığını söyledi. Ama internetten tanıştık o başka şehirde. Sizin de başınıza geldi mi? Şimdi de para için birkaç sayıyı tekrarlıyorum

Ben Bedia hanimi takip ediyorum instagramdan hem çok komik hem de çok faydalı bilgiler veriyor, agrilarda ise yariyo 520 ise yaradı. 10 gün oldu ben keşfedeli yüzden daha çok deneme şansım olmadı

biz dua edince geri kafalı oluyoruz sayi sayanlara ne diyorduk :KK45:
Kimse size geri kafalı demedi, her şeyi üstünüze alınıp atlamayın. Sırf polemikten besleniyorsunuz, belki de bu yüzden geri kafalı olduğunuz söyleniyordur.

Kimse size geri kafalı demedi, her şeyi üstünüze alınıp atlamayın. Sırf polemikten besleniyorsunuz, belki de bu yüzden geri kafalı olduğunuz söyleniyordur.
size demedim tanimam etmem. burda bir kac defa söylendi polemik istemiyorsaniz yazmazdiniz

size demedim tanimam etmem. burda bir kac defa söylendi polemik istemiyorsaniz yazmazdiniz
Biz yazdık sayıları gırgır amaçlı, tabii ki inananlar da vardır ama yazdığınız mesajda biz dua edince geri kafalı oluyorsak siz ne oluyorsunuz iması bize alttan hakaret içeriyor.

Biz yazdık sayıları gırgır amaçlı, tabii ki inananlar da vardır ama yazdığınız mesajda biz dua edince geri kafalı oluyorsak siz ne oluyorsunuz iması bize alttan hakaret içeriyor.
gırgır amaçli yazdiysaniz neden üstünüze alındınız? kimseye hakaret ettıgım yok belki bende gırgır amaçlı yazmisimdır💁

Evet sayi sekansi ben de denemistim. Sevmedigim enerjimi dusuren bi kiz vardi ve bir sureligine bazi gunler ayni ortamda olmak zorundaydik. Olumsuz durum ve kisilerle arana perde cekmek icin olan sayi sekansini tekrarlamistim surekli icimden. Kiz yanima hic gelmedi o gunlerde ve kavga gurultu cikmadan zaman doldu.

Evet sayi sekansi ben de denemistim. Sevmedigim enerjimi dusuren bi kiz vardi ve bir sureligine bazi gunler ayni ortamda olmak zorundaydik. Olumsuz durum ve kisilerle arana perde cekmek icin olan sayi sekansini tekrarlamistim surekli icimden. Kiz yanima hic gelmedi o gunlerde ve kavga gurultu cikmadan zaman doldu.
Merhaba nasıl yapılıyor acaba? Biraz bilgi verebilir misiniz?

Back
X