saygısızlık mı yapıyorum

Bende merak ettim simdi nedenini. Bizde bitisik oturuyoruz, ve bizde bir sure boyle konusmadik sizin gibi. Ama olmuyo yani. Dip dibeyken, ortada cocuk varken surekli boyle durmak olmuyo. Mecburen konusuyorsun yani.

Merhabalar ben kayınvaldemle görüşmüyorum. Nedenleri çok uzun ama büyük. yan yana oturuyoruz her gördüğümde kafamı cevırıyorum çocuğum 2 yaşında ona seslendıgınde sınır oluyorum hemen kızımı alıp uzaklaşıyorum. Ona sesleniyor ama ben kafamı bile çevirmiyom varlığına tahammülum yok ayıp mı ediyorum..

evet bence saygısızlık, konu ne bilmiyorum ama bana fazla geldi, kızınız alıp uzaklaşmanız çok ayıp

Merhabalar ben kayınvaldemle görüşmüyorum. Nedenleri çok uzun ama büyük. yan yana oturuyoruz her gördüğümde kafamı cevırıyorum çocuğum 2 yaşında ona seslendıgınde sınır oluyorum hemen kızımı alıp uzaklaşıyorum. Ona sesleniyor ama ben kafamı bile çevirmiyom varlığına tahammülum yok ayıp mı ediyorum..
Sebebi ne olursa olsun sizin sorununuz kayınvalidenizle çocuğunuzun babannesiyle değil...!!!!!!!!!!!!! benim ananemle dayımın eşide konuşmuyorlardı ama torunları 7/24 ananemin evindeydi.

Vallah bazilari yazmis yok ayip yok saygisizlik, babaannesi hakki fln diye ama kimse neyin ne gectigini bilmiyo. Bende hamileyim ve benim konularimi okuyan bilir kvlerden neler cektigimi bu hamile sürecinde, esimle beni ayirmaya becereiyordu üstünede "buz o cocugu istemiyoruz aldiracak" diye laflar yagdiriyordu heryerde. Simdi ocak ayindan beri onlarla gorusmuyorum ve esimle cok iyiyiz allaha sukur. Ama utanmadan bebegimin odasini almak istiyorlarmis bende avuclarini yalasinlar dedim onlar cocugu dahi goremicekler. Bana bunu yapan cocuguma bu lafi soyliyenin aklindan ne iyilik gecsin allah icin yani? Bilmeden etmeden yok ayip ediyorsun demeyin. Belki onunda nedenleri vardir. Haa bu arada babaannenin cocukda bi hakki oldugunu sanmiyorum sonucta bana hamileligimde yardimci degil daha zehir etti.. allaha havaale ettim onu ben.

Siz konuşmaya bilirsiniz ama çocuğunuzu babaannesinden kaçırmanız çok yanlış. İleride sizde aynı konuma geleceksiniz aynı şeyi yapsalar ne hissedersiniz. Duyar gibiyim, ben onun bana yaptıklarını ileride gelinime yapmam lafınızı, büyük konuşmamak gerekiyor bende öyle düşünüyorum ama ilerisinin ne göstereceğini bilemeyiz değil mi?

kv nizin ne yaptığına göre durum değişir. çocuğunuzu etkileyecek kötü huyları varsa tabiki görüştürmemelisiniz. babannedir görüştürün falan hiç diyemeyeceğim. babanne ise yaşına uygun davransın dimi ama. herkes haddini bilmeli.

ama sorunlar sadece sizinle ilgiliyse bebeğinizin babannesini görmesi ve aile içerisinde büyümesi daha iyi olur tabiki.

ne yaşadınız bilmiyoruz ama siz böyle davranıyorken eşiniz nasıl kayıtsız kalıyor pes doğrusu

konu her ne olursa olsun siz görüşmüyor olsanız dahi, torunu ile olan ilişkisini engellememeniz gerekir. KAYINVALİDENİZLE PROBLEMİ OLAN SİZSİNİZ , ÇOCUĞUNUZ DEĞİL.

Büyükler arasında geçen mevzulara çocuklar karışıtırılıp,kinci bir nesil yetiştirilmemeli.

sizde bence vicdanlı bir insansınızki buraya yazıp sordunuz neden içiniz rahat değil,bak bizim ailedede oldu,ama geçti gitti,çocuklardan sonra süper iyi olduk ve çocukların hatrına bu arada ben teyze ve halayım çocukları göremediğim yıllar oldu,halen içim yanar,rüyalarıma girer,lütfen vicanının sesını dinle,çocuklar aile ile büyür anane dede babanne hal dayı teyze ne olur bunları önemseyelim sende zamanla soğur için,bizede burdan güzel haber ver tatlım,

Kv den tiksinen geberip gitse bir damla yas akitmam diyen ben dahi cocugumla gorusturuyorum cunku kizim herseye ragmen seviyo ozluyo ve onun pislik oldugunu ablayamacak kadar kucuk cocuguna karsi yanlis bi tutum bence sen gorusme tinlama konusma ama birak esin cocugunu goturup gostersin konustursun sen mesafeni gene koru hos durumu bilmeden yaziyorum bunlari belki torununuda doldurup kafasini karistiran biridir onu bilemem

Kaynanalara karşı o kadar zıt fikirliyim ki sanki onlara yapılacak her kötülük bana dünyada ki en güzel şeymiş gibi geliyor. Olur da 1. Kaynana Ayaklanması çıkarılırsa başa geçerim. Sanırım ancak bu kinim erkek bir çocuğum olursa biter ya da hiç bitmez.

Çocuğu düşman etmekte neyin nesi ? Seninle sorunu olan biri seninle görüşmez, sen onunla görüşmezsin olur biter. Arkadaşın dediği gibi ölüm var ölüm.

X