- 9 Mayıs 2010
- 2.925
- 912
- Konu Sahibi esrayilmaz12
konu açılmış ama..nedenini yazmayı unutmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar ben kayınvaldemle görüşmüyorum. Nedenleri çok uzun ama büyük. yan yana oturuyoruz her gördüğümde kafamı cevırıyorum çocuğum 2 yaşında ona seslendıgınde sınır oluyorum hemen kızımı alıp uzaklaşıyorum. Ona sesleniyor ama ben kafamı bile çevirmiyom varlığına tahammülum yok ayıp mı ediyorum..
Sebebi ne olursa olsun sizin sorununuz kayınvalidenizle çocuğunuzun babannesiyle değil...!!!!!!!!!!!!! benim ananemle dayımın eşide konuşmuyorlardı ama torunları 7/24 ananemin evindeydi.Merhabalar ben kayınvaldemle görüşmüyorum. Nedenleri çok uzun ama büyük. yan yana oturuyoruz her gördüğümde kafamı cevırıyorum çocuğum 2 yaşında ona seslendıgınde sınır oluyorum hemen kızımı alıp uzaklaşıyorum. Ona sesleniyor ama ben kafamı bile çevirmiyom varlığına tahammülum yok ayıp mı ediyorum..
Büyükler arasında geçen mevzulara çocuklar karışıtırılıp,kinci bir nesil yetiştirilmemeli.Merhabalar ben kayınvaldemle görüşmüyorum. Nedenleri çok uzun ama büyük. yan yana oturuyoruz her gördüğümde kafamı cevırıyorum çocuğum 2 yaşında ona seslendıgınde sınır oluyorum hemen kızımı alıp uzaklaşıyorum. Ona sesleniyor ama ben kafamı bile çevirmiyom varlığına tahammülum yok ayıp mı ediyorum..