saygısızlık mı yapıyorum

esrayilmaz12

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
19
1
37
Merhabalar ben kayınvaldemle görüşmüyorum. Nedenleri çok uzun ama büyük. yan yana oturuyoruz her gördüğümde kafamı cevırıyorum çocuğum 2 yaşında ona seslendıgınde sınır oluyorum hemen kızımı alıp uzaklaşıyorum. Ona sesleniyor ama ben kafamı bile çevirmiyom varlığına tahammülum yok ayıp mı ediyorum..

çocuğunuza karşı kötü davranışlarda bulunmuyorsa uzaklaştırmayın bence, neticede babannesi. Ben bu konuda biraz hassasım da, beraber büyüdüğüm kuzenimle gelin- görümce (anne-hala arası ) kavgaları yüzünden 8yıldır hiç görüşmedik.. sebepsiz kinleşme

Ölüm var diyorum...

Cocugunuza haksizlik yapiyorsunuz ne olursa olsun onu babaanne sevgisinden mahrum etmemeli ve iliskilerini bozmamalisiniz diye dusunuyorum

büyük sebep benim için böyle bişey yapmam için geçerli olan namusuma laf etmesi bana iftira atmasıdır. eğer böyle bi durum varsa haklısın yani şimdi sana yapma etme desem yaşananları sen biliyosun bu kv öyle şeyler yapıyo ki şaşıp kalıyoruz inşallah geçerli bi sebep vardır diyorum

Yanyana oturmanızdan eşinizin bu durumun umrunda olmadığı sonucunu çıkartıyorum, öyleyse nasıl olsa sorunlarınız bitmeyecek, çocuğu benden soğutuyor suçlamalarıyla sürüp gidecek kin, kolay gelsin. Sadece sizin ayıbınız değil yani, herkesin payı vardır.

Kv ne yapmış olursa olsun çocuğu karıştırıyor olmanız bence yanlış. Çocuğunuzu doldurursanız ilerleyen zamanlarda haklı olsanız da suçlu duruma düşme ihtimaliniz çok yüksek. Siz konuşmasanız da bırakın onlar görüşsünler.

Esiniz nasil kayıtsız kaliyor bu duruma. Madem bukadar kin tutacaksiniz tasinin ordan ya.
Cocugu uzak ttmak olmazki oda bir anne. O cocugun babannesi.. buyugu torunla cezalandirmak cok kötü

sizinle arasında ne geçti bilmiyorum,öyle kvler var ki dinden imandan çıkarır insanı buradan okuyoruz.ama çocuğunuzu uzaklaştırmanız bana doğru gelmedi doğrusu.

konuyu benmi açtım acaba die şüpheye düştüm bir an. harfi harfine aynı yanyana oturuşumuza kadar.
ben çaktırmadan kaçırıyorum ama kızımı direk çekip götürmüyorum durmuyorum mesela yürümeye devam ediyorum. ve kızımda 2 yaşında tesadüfff :)

inanın ne yazacağımı bilemedim.sizi ve sizi takdir edenleri hayretle okuyorum.

kardesim hayatta kim dört dörtlük , kim sorun yaşamaz ki, eşinize yazık evladıniz nasıl da kötü örneksiniz.
eskiden Allahın selami diye bir tabir vardı.tarih oldu..

ha bu arada kv ile sorun yaşamayan biri sanma beni,ama bu şekilde davranmak yani bu çok kötü bir karakter.çocuğu alıp gitmek falan aklı yerinde olgun edepli hiç kimse helal olsun demez sana
kendine edersin,kadını oylece bırakıp orda çok ayıp edersin.şeytan ın hoşuna gider bu Allahın razı olacağı bir tavır değil

diyelim ki kadın çok kötü katil cani vs,

unutma ki
iyi kişiyle anlaşmak her kişinin işi
kötü kişiyle anlaşmak er kişinin işi

can ciger olma şapşup sarilip kokla da diyen yok ama bu ne ya iyice zıvanadan çıktı herkes

Konuyu okuyunca aklıma takıldı merak ettim.
Bilen arkadaşlar varsa aydınlatırlarsa sevinirim.
Hukuki açıdan anneanne, babaanne, dedelik hakları yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…