Saygın micozkadıoğlu hakkında bilgisi olanlar

Ceycey61

Ben en çok anne olmayı sevdim ❤️️
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
605
212
83
Bayanlar saygın beye gidip muayne olanınız varmı nasıl işinin ehlimidir vajinismus icin gitmeyi düşünüyorm ücreti nedir kesin çöZüm sunuyormu kendisine muayne olup vajiyi yeneniniz varmı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm canim taze saygin beyin hastasiydim diyebilirim 4 gun once kurtuldum vajinismustan bence gidebilecegin en dogru yer ben 4 seans gittim ve cozdum zaten ona gidipde cozemeyen yok ki kesinlikle tavsiye ederim ilk gorusme ucreti 300 lira seans tedavisi ise 2500-4500 arasinda

Size mesaj gönderdim özele bakabilir misiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar Bende onun hastasıydım ve geçen hafta kurtuldum çok şükür ,gidipte çözmemenize imkan dahi yok herkese tavsiye ediyorum..

Bende saygin bey sayesinde 1 ay once kurtuldum gidipte cozemeyen gormedim okadar insan tanidimda siddetle tavsiye ediyrm baska yerlere bosuna paranızı harcamayin

Ayse hanim bana yardimci olurmusunuz dun girdim ilk seansima iyi gecti ama evde yapamiyorum egzersizleri suan cok uzgunum agliyorum yardimci olun ne olur bitecek mi bu cile

Arkadaşlar Bende onun hastasıydım ve geçen hafta kurtuldum çok şükür ,gidipte çözmemenize imkan dahi yok herkese tavsiye ediyorum..

Bana da yardm edin ilk seansim iyi gecti hatta ciktigimda cok mutluydum ama evde yapamiyorum cok uzuluyorum surekli agliyorum

Ayse hanim bana yardimci olurmusunuz dun girdim ilk seansima iyi gecti ama evde yapamiyorum egzersizleri suan cok uzgunum agliyorum yardimci olun ne olur bitecek mi bu cile
msji ancak gordum canim belkide artik kurtuldun bile ne durumdasin su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…