• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saygı da bitti... Kızlar ne yapmalıyım?

Bezdimcicegi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
594
447
103
Selam kızlar. Doğum için işten ayrıldım 2 yıl önce. Ve eşim cok değişti. Sürekli aşağılamaya çalışıyor, baskı yapmaya çalışıyor, ego tavan.. Sanırım işe dönmemi istiyor, ancak cocuklarımın kritik dönemindeyim ve 1 yıl daha dönemem. Beni param için sevecek saygı duyacak adam da ilk fırsatta artık yanımda olmaz diye düşünüyorum. Cok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, cok zoruma gidiyor. Sanki, sadece benim cocuklarımmış gibi yükleniyor, Bi yandan da işe gitmemi bekliyor. Bu zorbalığa katlanamıyorum artık. Param varsa değerliyim, yoksa hiçim demek ki. Kendisi bir evi geçindirmeye tahammül edemiyor. Dün resmen kabustu. Sabah sınava gittim, gelince biraz uyudum. Mesele bu. 2 saat cocuklara baktı diye evi resmen tepeme yıktı. Senin insana benzer Bi yanın yok, dedi. Cok zoruma gitti. Dogum kilolarım yüzünden mi, yoksa gözünden mi düştük beyefendinin paramız bitince anlamadım. O kadar bagırıyo, aşağılıyor ki artık görmek bile istemiyorum onu. Sizce nasl bir yol çizmeli?

Yerinizde olsam iyi bir bakıcı bulup işe başlardım. Ben hep öyle yaptım. Sizin de psikolojinize iyi gelir. eşinizin çok sinirli olmasının altımda ekonomik kaygılar mı yatıyor acaba
Aslında borcu yok, maaşı iyi, evi arabası var. Bir sıkıntısı yok. Benim evde olmamdan rahatsız gibi. Ama cocuklarımın bana ihtiyacı var. Zor bir dönemden geçiyoruz. Sadece benim cocuklarım gibi davranıyor. Hem işimi bıraktım, hem cocuklarım bakıyorum, hem eve. Ama hiç değerim yok, onu anladım.

Anladım. Evde uzanmamız erkeklerin gözüne niye bu kadar batıyor anlamıyorum . O yokken uzanıp onun yanında işleri yapın. Bu arada kilonuzu atmaya çalışın kendi sağlığınız için de. Bence çalışsanız da aynı şekilde davranacaktı. Bunu onunla açık açık konuştunuzmu?

Selam kızlar. Doğum için işten ayrıldım 2 yıl önce. Ve eşim cok değişti. Sürekli aşağılamaya çalışıyor, baskı yapmaya çalışıyor, ego tavan.. Sanırım işe dönmemi istiyor, ancak cocuklarımın kritik dönemindeyim ve 1 yıl daha dönemem. Beni param için sevecek saygı duyacak adam da ilk fırsatta artık yanımda olmaz diye düşünüyorum. Cok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum, cok zoruma gidiyor. Sanki, sadece benim cocuklarımmış gibi yükleniyor, Bi yandan da işe gitmemi bekliyor. Bu zorbalığa katlanamıyorum artık. Param varsa değerliyim, yoksa hiçim demek ki. Kendisi bir evi geçindirmeye tahammül edemiyor. Dün resmen kabustu. Sabah sınava gittim, gelince biraz uyudum. Mesele bu. 2 saat cocuklara baktı diye evi resmen tepeme yıktı. Senin insana benzer Bi yanın yok, dedi. Cok zoruma gitti. Dogum kilolarım yüzünden mi, yoksa gözünden mi düştük beyefendinin paramız bitince anlamadım. O kadar bagırıyo, aşağılıyor ki artık görmek bile istemiyorum onu. Sizce nasl bir yol çizmeli?
önce kilo veririrm sonra işe girerim . maddi sıkıntı varken sizizn de çalışmanız gerekir . olması gereken budur .

önce kilo veririrm sonra işe girerim . maddi sıkıntı varken sizizn de çalışmanız gerekir . olması gereken budur .
Ya ne alaka,maddi sıkıntı yok diyor kadın.kilo veririm işe girerim, çocuğa bakarım, adamın gönlünü yaparım.bu evlilik olmuyor yalnız.

Gönlünü yapmak için değil, kadının özgüveni gelir zayıflar evden uzaklaşır Bir de o zaman adamın davranışlarına bakar değişim düzelme var mı diye. Maddi sorun yok Temizliği yemeği bakıcılığı kadınlara yaptırırsa daha mutlu bir anne olabilir Baba da düzelebilir

Ben senın yerinde olsam önce bir ıs bulurum yavas yavas duzenımı kurmaya calısırım.
Erkekler artık ne kadar rahat kadın calıssın cocuk yapsın evde calıssın ıste calıssın.
Kazandığını elıme saysın.
Modern kole arıyorlar .
Eee nerde ekonomik ozgurluk o zaman?
Bunu yapmayan uyanık kadınlarla da evlenmıyorlar .
Valla ne devırlere kaldık .
Babalarımız gıbı ıkı ıste calısırım aıleme bakarım yok .
Yıllarca calıstı babam emekli oldu yıne calıstı .
Allah razı olsun ondan .
Erkek dedıgın ıste oyle olur .
Sımdıkıler erkek mı ya

Maddi sıkıntı yok, sadece 5 kg fazlam var, benim bahsettiğim konu daha derin. Siz evli misiniz cocugunuz var mı bilmiyorum ama evlilik böyle bir şey olmamalı. Güven esastır. Bu konuda güvenim sarsıldı

Ben senın yerinde olsam önce bir ıs bulurum yavas yavas duzenımı kurmaya calısırım.
Erkekler artık ne kadar rahat kadın calıssın cocuk yapsın evde calıssın ıste calıssın.
Kazandığını elıme saysın.
Modern kole arıyorlar .
Eee nerde ekonomik ozgurluk o zaman?
Bunu yapmayan uyanık kadınlarla da evlenmıyorlar .
Valla ne devırlere kaldık .
Babalarımız gıbı ıkı ıste calısırım aıleme bakarım yok .
Yıllarca calıstı babam emekli oldu yıne calıstı .
Allah razı olsun ondan .
Erkek dedıgın ıste oyle olur .
Sımdıkıler erkek mı ya
Al benden de o kadar. Kadının yükü cok ağır.

Anladım. Evde uzanmamız erkeklerin gözüne niye bu kadar batıyor anlamıyorum . O yokken uzanıp onun yanında işleri yapın. Bu arada kilonuzu atmaya çalışın kendi sağlığınız için de. Bence çalışsanız da aynı şekilde davranacaktı. Bunu onunla açık açık konuştunuzmu?
Konuştum ama kabul etmiyor. Ya ne alaka falan deyip geçiştşriyo sonra tavırlar aynen devam.

Evliliğin olmazsa olmazlarındandır saygı.
Saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz.

Kendinize bu kadar hakaret edilmesine izin vermeyin. Ne demek insana benzememek ? Terbiyesiz hödük.
Sizin mesleğiniz nedir ?
Hemen iş bulabilir misiniz ?
Yerinizde olsam iş hayatına geri döner , düzenimi kurar , o öküzü de iyi bir ders verirdim.

Maddi sıkıntı yok, sadece 5 kg fazlam var, benim bahsettiğim konu daha derin. Siz evli misiniz cocugunuz var mı bilmiyorum ama evlilik böyle bir şey olmamalı. Güven esastır. Bu konuda güvenim sarsıldı
Evli çocuklu ve çalışan bir kadınım Haklısınız Ama ben 1 aydan fazla evde durunca psikolojim bozuluyor. Yıllarca okuduk mezun olup anında işe girdik ve hep çalışıyoruz. Ev çok zor iş bitmiyo bana göre değil. 2 evladınız var hemen boşanmayı düşünüp kestirip atmamak lazım. Belki siz de evde bunalıyorsunuz karşılıklı çatıyorsunuz birbirinize Bu yüzden çalışıp bir deneyin dedim Aynen devam ediyorsa bırakmayı düşünürsünüz

Evliliğin olmazsa olmazlarındandır saygı.
Saygının olmadığı yerde sevgi de olmaz.

Kendinize bu kadar hakaret edilmesine izin vermeyin. Ne demek insana benzememek ? Terbiyesiz hödük.
Sizin mesleğiniz nedir ?
Hemen iş bulabilir misiniz ?
Yerinizde olsam iş hayatına geri döner , düzenimi kurar , o öküzü de iyi bir ders verirdim.
Evet hemen işime dönebilirim. Ama beni param varken sayan adama da bu rahatlığı vermek istemiyorum artık cok borcunu ödedim hep saydım sevdim cok fedakarlık yaptım üzülüyorum kendime. Cocuklarımıza birlikte balmayacaksak, birlikte düzen kurmaya aksak, yükü çeken hep ben olacagım. Az evde dursam da hakarete de maruz kalacagım. Bunları kaldırmak cok zor. 12 yıldır evliyim. Belki altın başka şeyler vardır bilemiyorum. Ama bunu kaldırabileceğimi sanmıyorum. Paramı kazanırım, cocuklarıma bakarım, evime bakarım, o zaman da ona ihtiyacım olmayacak.

Back