ankaranın neresindensin ? Ben eryaman tarafındayım
haklısın tabe dediğin gibi evde dursun daha iyi o kadar vermişsin. şu an eşim şehir dışında o gelsin kısmetse bayramdan sonra bakmaya gelebiliriz. Tabi o zamana kalırsa kısmet bu işler . Rengi kıza da uyar mı sence? Arkasından hemen bi bebek daha düşünecez gibi de doğumdan sonrada aynısını düşünür müyüm bilmiyorum.herneyse canım dediğim gibi kısmeti oğlumaysa olur.
batıkentteyim bende. He hee göksuda buluşuruz o zaman
500-TL dan aşağı vermeyin, sete haksızlık olur. Şu an hamile olsam düşünmeden alırdım.
evt ama bizim arabalar marka ve kaliteli kaç çocuk büyütür ama şaşırdım doğrusu travel system görüyorum uyduruk marka ve kalitesis ürün üstelik benim saydıklarımında coğu yok 70 tl den başlıyor şok yani neyse ama kesinlikle 500 den aşağa veremem çünki gerekden kaliteli ve pahalı bir üründü dursun ondan iyi belki lazim olur veya acelesi yok satılır :)))
ooo siz aldığınız parayı çıkarmaya çalışıyorsunuz.o kadar da kullanmışsınız.500 kullanışmışa kim verir ki az daha katıp sıfırını alırar.fotoları bile yok herhalde baya tahriş edilmiş.yine de kolay gelsin.[/Q
benim arabamı ben 550 euroya aldım bu da eski para ile 1 milyar ve üstüdür ... ilk sayfada da belirtiğim gibi foto yüklenmiyor burada büyük geldiği için ama ben isteyenler mailden gönderiyorum merak etmeyin siz orasını :) buarada benim arabamda diğer kullanılmış arabalargibi tek veya iki parca değil ki onlar bile 300 tl ye kadar fiyatları benimki 4 lü set lütfen diğer arabalarla kiyaslamayın lütfen kalite var kalite var
Resimler için teşekkür ederim. Özel mesaj yazamıyorum malesefEşimle görüşüp en kısa sürede size dönüş yapacağım.[/QU
tamam ok canım :))