Bebek İkinci El sayfeti travel set arabamızı artık verme zamanı geldi

ebeveyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2012
217
1
mehabalar arkadaşlar olişim büyüdü ve ben safety travel system arabasını artık satmaya karar verdim....fotolar büyük geldiği için yükleyemedim ama email yazarsanız size gönderebilirim şuan için sitelerden aldıgım fotoları koyuyorum ama tabiki aynisidir araba çok işime yaradı çok kullanışlıdır komforludur ve sürmesi çok hafif ve kolaydır ...ben bu arabayı alırken ayrıca takım yaptım yanında oto koltugunu aldım portbebesini aldım yağmurluyla ve rüzgar gecirmeyen örtüsüyle spor oturağı kayık gibi olan zaten içerisindeydi yamurluğunu ama aladım oto koltugunun güneşliğini aldım adaptörlerinide aldım değişik değişik havaya göre çıkarıb gerekeni takıyorum toplamda tabiki euro olarak 500 ü buldu tl olarakda 550 ye verecem hepsi dahil alana şimdiden hayırlı olsun diğr detayları arabanın durumu ile ilgili veya kullanılmasıyla ilgili mailden cvb yazabilirim teşekürler $n_a049336_001.jpg $n_a049336_002.jpg $n_a049336_003.jpg $n_a049336_004.jpg $n_a049336_005.jpg $3220660148110_1.jpg oto koltugu takılı olarak resim bulamadım ama dediğim gibi resimdekilerin aynisidir..

hm buarada arabayı elden de verebilirim eğer ankarada iseniz ortak yerde bulusub yanında kullanmadığım cocuk oyuncaklarıda verecem artık büyüdü ve ihtiyacım sanırım olmiyacak bu arabayıda aslında daha kullanabilirdim ama artık yürümek istiyor o yüzden satıyorum

haklısın tabe dediğin gibi evde dursun daha iyi o kadar vermişsin. şu an eşim şehir dışında o gelsin kısmetse bayramdan sonra bakmaya gelebiliriz. Tabi o zamana kalırsa kısmet bu işler . Rengi kıza da uyar mı sence? Arkasından hemen bi bebek daha düşünecez gibi de doğumdan sonrada aynısını düşünür müyüm bilmiyorum:KK9::KK9::KK9:.herneyse canım dediğim gibi kısmeti oğlumaysa olur.

ben bu arabayı alırken hamileydim ama cinsiyeti belli değil di hem kız hem erkeke uysun diye almişdim ikisinede uyuyor bunun birde siyahı vardı ama çok karaydı hoş değildi bu gene bej kahverengi daha hoşuma gittimişdi :))bayramdan sonra tabiki bakabilirsiniz dediğim gibi çok rahat ve kullanışlı araba benim çok işime yaradı beni yormadan büyütüm komforlu bebeyimi üstünde biliyorsun kışın avm lerde gezerken hemen dönülmüyor eve ben gezmeden geri kalmayan birisiyim götürüyordum bebeyimide yedirib uyutuyordum gayet rahat uyuyordu özelikle bebeportda başlıgını kapatabiliyorsun yatak gibi bişey oluyor kendisi...

bana mail gönderirsen resmini sana göndereyim gecenlerde çekmişdim buraya koyayım diye ama yüklenmedi foto büyük geliyormuş

500-TL dan aşağı vermeyin, sete haksızlık olur. Şu an hamile olsam düşünmeden alırdım.

evt ama bizim arabalar marka ve kaliteli kaç çocuk büyütür ama şaşırdım doğrusu travel system görüyorum uyduruk marka ve kalitesis ürün üstelik benim saydıklarımında coğu yok 70 tl den başlıyor şok yani neyse ama kesinlikle 500 den aşağa veremem çünki gerekden kaliteli ve pahalı bir üründü dursun ondan iyi belki lazim olur veya acelesi yok satılır :)))

Seninki kraft tı sanırım dimi?bu arkadaşın arabasının markasını bilmiyorum ama sen hayatta satanazsın zaten 500e. Sıfırları çoğu yerde 600 e var geçen marmaraforum da ebebek açılıyordu orda senin fiyattan da düşüktü. Benim sattığım araba yanında markası söz konusu olamaz kraftın bi araştır yada Brkle zamanı gelince satılır ..

benim araba tr de yok safety markası ayrıca 4 lü set dediğim gibi okadar takım yapmak için uğurasdım kraft yanında ne ki

araba halen satılıktır düşünenler mail gönderebilir foto gönderirim veya görmek isteyenlerle iletişime gecebilirim ankarada

ooo siz aldığınız parayı çıkarmaya çalışıyorsunuz.o kadar da kullanmışsınız.500 kullanışmışa kim verir ki az daha katıp sıfırını alırar.fotoları bile yok herhalde baya tahriş edilmiş.yine de kolay gelsin.

ooo siz aldığınız parayı çıkarmaya çalışıyorsunuz.o kadar da kullanmışsınız.500 kullanışmışa kim verir ki az daha katıp sıfırını alırar.fotoları bile yok herhalde baya tahriş edilmiş.yine de kolay gelsin.[/Q
benim arabamı ben 550 euroya aldım bu da eski para ile 1 milyar ve üstüdür ... ilk sayfada da belirtiğim gibi foto yüklenmiyor burada büyük geldiği için ama ben isteyenler mailden gönderiyorum merak etmeyin siz orasını :) buarada benim arabamda diğer kullanılmış arabalargibi tek veya iki parca değil ki onlar bile 300 tl ye kadar fiyatları benimki 4 lü set lütfen diğer arabalarla kiyaslamayın lütfen kalite var kalite var

Resimler için teşekkür ederim. Özel mesaj yazamıyorum malesef :KK43: Eşimle görüşüp en kısa sürede size dönüş yapacağım.

X