A argara Üye Kayıtlı Üye 11 Temmuz 2019 28 13 12 Ağustos 2020 Konu Sahibi argara #1 Merhabalar. Saydam lens alacağım , memnun kaldığınız bir marka önerebilir misiniz ?( Aylık lens )
gnalcakan Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Haziran 2020 331 1.092 14 Ağustos 2020 Konu Sahibi argara #2 acuvue cok iyi
SiValesValeo Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Eylül 2020 42 42 22 Eylül 2020 Konu Sahibi argara #3 argara .!.: Merhabalar. Saydam lens alacağım , memnun kaldığınız bir marka önerebilir misiniz ?( Aylık lens ) Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki üye gibi (Acueve OASYS) derim ben de. Yıllardır kullanırım bir sıkıntı yaşamadım. Netten almanı tavsiye ederim daha uyguna geliyor fiyatı.
argara .!.: Merhabalar. Saydam lens alacağım , memnun kaldığınız bir marka önerebilir misiniz ?( Aylık lens ) Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki üye gibi (Acueve OASYS) derim ben de. Yıllardır kullanırım bir sıkıntı yaşamadım. Netten almanı tavsiye ederim daha uyguna geliyor fiyatı.
Kanguru ve Koala show must go on honey! Kayıtlı Üye 14 Haziran 2019 165 577 22 Eylül 2020 Konu Sahibi argara #4 Acueve OASYS guzel fakat seneler sonra o lenslerin aylik degilde iki haftalik oldugunu ogrendigimde sok olmustum. degistirdim tabi biraz pahali fakat Biofinity® Biofinity® sphere coopervision.com.tr cook basarili
Acueve OASYS guzel fakat seneler sonra o lenslerin aylik degilde iki haftalik oldugunu ogrendigimde sok olmustum. degistirdim tabi biraz pahali fakat Biofinity® Biofinity® sphere coopervision.com.tr cook basarili
Yellowpepper Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 1.879 2.284 23 Eylül 2020 Konu Sahibi argara #5 Baush& Lomb der susarim. 12 senelik lens hayatimda en memnun kaldiigimdir :)