• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Sayannora güzellik merkezine dikkat!

fisheye

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
2
1
16
Ankara
merhaba hanımlar. sayannora güzellik merkezine kaydoldum izmirde. belden aşağı tamamen 800 liraydı. ankaradaki şubelerinde bi seansa girdim seanstan sonra ofislerini kilitlemişler sözleşmem onlarda kaldı. bi takım olaylardan dolayı bi süre bu işin peşine düşemedim. sözleşmem olmadığı içinde seanlara gidemedim.izmirdeki şubeden sözleşme nüshası istedim. 50 lira karşılığında vereceklerini söylediler. ben de ankaraya gelince unuttuğum yere gittim. adımı bile sormadan unutulan sözleşmelere bakıp burda yok sözleşmeniz fesholmuş falan dediler. ben biraz üsteleyince ukalaca terbiyesizce davrandılar. müdürleri de izinliymiş. ben biraz hakkımı arayınca ilgilendiler. ama hala sorunum çözülmedi ve gördüğüm muameleden dolayı öyle sinirlendim ki hala titriyorum. hiç araştırmadan kaydolmuştum o zamanlar komple belden altı 800 iyi gelmişti. fakat 800 lirayı verip hiç bir hizmet alamayınca çok pahalı oluyor keşke biraz bakınsaymışım nasıl bi yer diye. hizmetlerine gelince gayet lakayıt bir iş yeri. hijyen kesinlikle canları isterse sağlıyorlar. hele ankara gerçekten pis. bilgisayarlı sisteme yeni geçtiler. önlerinde kocaman yırtık uçları kıvrılmış defterler var. bugün canım çok yandı gerçekten hem biraz sakinleşmek için hem de sizin de aklınızda olsun istedim

MERHABA BENDE SAYANNORAYA 850 LİRA KARŞILIĞI ÜYE OLDUM.YÜZÜMDE TÜY AZALMAK YERİNE OLMAYAN YERDE TÜYLER ÇIKTI.
bu merkezde lazer yaptırıp memnun kalan yada bitmedi ama azaldı diyen biri var mı.......tüyler azalsa yada incelse bile şükrecem o derece moralim bozuk :((((
sözleşmeyi iptal etmiyorlar parayı vermiyorlar. IPL E LİGHT lazermiş cihaz...

Dolandirmanin en iyi yolunu bulmuşlar..
Bir yıl önce Sakarya Caddesinde olan Sayannora'ya gittim liseli öğrenciler broşür dağıtıyolardı abla isim soy isim yazdırmanız yeterli prim alıyoruz dedi. Kırmadım yukarı çıktım cilt bakımı lazer epilasyon hakkında bilgi verdiler gayet ilgili sözleşme imzalamanız gerekiyor indirimden faydalanmak için dediler imzaladım ve aradan bir hafta geçti yaptırmaktan vazgeçtim. Sözleşmemi almaya gittim sistem yok veremeyiz dediler. İki gün önce, ben avukatım diye birisi aradı dosyanız bende mahkeme açmadan gelirseniz 600 küsür civarında ödeme yapacaksınız yoksa mahkemeye verilecektir diye bende siz gereken işlemleri yapın bende buradan gereken işlemleri yapacağım dedim ve Sağlık Bakanlığına Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Kaçak lazer cihazı kullandıklarını işlem yapanlarin estetisyenlik belgelerinin olmadigini bütün bunları şikayet edeceğim.

Bir yıl önce Sakarya Caddesinde olan Sayannora'ya gittim liseli öğrenciler broşür dağıtıyolardı abla isim soy isim yazdırmanız yeterli prim alıyoruz dedi. Kırmadım yukarı çıktım cilt bakımı lazer epilasyon hakkında bilgi verdiler gayet ilgili sözleşme imzalamanız gerekiyor indirimden faydalanmak için dediler imzaladım ve aradan bir hafta geçti yaptırmaktan vazgeçtim. Sözleşmemi almaya gittim sistem yok veremeyiz dediler. İki gün önce, ben avukatım diye birisi aradı dosyanız bende mahkeme açmadan gelirseniz 600 küsür civarında ödeme yapacaksınız yoksa mahkemeye verilecektir diye bende siz gereken işlemleri yapın bende buradan gereken işlemleri yapacağım dedim ve Sağlık Bakanlığına Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım.Kaçak lazer cihazı kullandıklarını işlem yapanlarin estetisyenlik belgelerinin olmadigini bütün bunları şikayet edeceğim.

Guzellik merkezleri IPL sistem kullanir. Gercek lazer icin doktor ruhsati lazimdir. Arastirmadan gitmeyin.

Baya arastirmada bulundum. Yaptirmadigim işlem için mahkemeye verdiler tüketici haklarına sağlık bakanlığına sikayetvar a şikayette bulundum kesinlikle gitmeyin çalışanlar saygısız cihazlar kaçak

change.org sitesinde de paylaşırsanız imza toplatılarak sağlık bakanlığına iletilebilir. Her koldan ulaşalım ki kimsenin canı yanmasın...
İzmir'de gittiğim kliniği de arkadaşlara öneririm özelden 2 arkadaşımı daha göndermiştim annemi de :) herkes çok memnun. Fiyatı nasıldır bilmiyorum ben 3-4 sene önce gittim tüm vücudum bitti.
Tüyler azaldıkça seans fiyatları düşüyor.
Öyle bitene kadar 2000 tl fix fiyat falan yok seans başı ücretler var.

sayannora. bana da cok ısrar ettiler tayinci oldugumu soyledim türkiyenin her yerinde subeleri oldugunu söylediler ama iyiki imzayı atmamısim

iyi ki imzalamamıssınız yoksa sizede aynı şeyi yaparlardı. Yaptırmadığınız işlem için para talep ediyorlar dolandırıcı bunlar inşallah kısa zamanda belalırını bulurlar.

Bir yıl önce Sakarya Caddesinde olan Sayannora'ya gittim liseli öğrenciler broşür dağıtıyolardı abla isim soy isim yazdırmanız yeterli prim alıyoruz dedi. Kırmadım yukarı çıktım cilt bakımı lazer epilasyon hakkında bilgi verdiler gayet ilgili sözleşme imzalamanız gerekiyor indirimden faydalanmak için dediler imzaladım ve aradan bir hafta geçti yaptırmaktan vazgeçtim. Sözleşmemi almaya gittim sistem yok veremeyiz dediler. İki gün önce, ben avukatım diye birisi aradı dosyanız bende mahkeme açmadan gelirseniz 600 küsür civarında ödeme yapacaksınız yoksa mahkemeye verilecektir diye bende siz gereken işlemleri yapın bende buradan gereken işlemleri yapacağım dedim ve Sağlık Bakanlığına Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım. Kaçak lazer cihazı kullandıklarını işlem yapanlarin estetisyenlik belgelerinin olmadigini bütün bunları şikayet edeceğim.
Bana da ödediğim ücrete gönderdiler bugün
Siz nasıl bir yol izlediniz acaba, ben itiraz dilekçesi yazdı icra dairesine

Back