merhaba hanımlar. sayannora güzellik merkezine kaydoldum izmirde. belden aşağı tamamen 800 liraydı. ankaradaki şubelerinde bi seansa girdim seanstan sonra ofislerini kilitlemişler sözleşmem onlarda kaldı. bi takım olaylardan dolayı bi süre bu işin peşine düşemedim. sözleşmem olmadığı içinde seanlara gidemedim.izmirdeki şubeden sözleşme nüshası istedim. 50 lira karşılığında vereceklerini söylediler. ben de ankaraya gelince unuttuğum yere gittim. adımı bile sormadan unutulan sözleşmelere bakıp burda yok sözleşmeniz fesholmuş falan dediler. ben biraz üsteleyince ukalaca terbiyesizce davrandılar. müdürleri de izinliymiş. ben biraz hakkımı arayınca ilgilendiler. ama hala sorunum çözülmedi ve gördüğüm muameleden dolayı öyle sinirlendim ki hala titriyorum. hiç araştırmadan kaydolmuştum o zamanlar komple belden altı 800 iyi gelmişti. fakat 800 lirayı verip hiç bir hizmet alamayınca çok pahalı oluyor keşke biraz bakınsaymışım nasıl bi yer diye. hizmetlerine gelince gayet lakayıt bir iş yeri. hijyen kesinlikle canları isterse sağlıyorlar. hele ankara gerçekten pis. bilgisayarlı sisteme yeni geçtiler. önlerinde kocaman yırtık uçları kıvrılmış defterler var. bugün canım çok yandı gerçekten hem biraz sakinleşmek için hem de sizin de aklınızda olsun istedim