Saç Rengi ve Saç Boyama sayah sactan bal kopugune gecmek?

ezemra_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
88
5
98
Isparta
Arkadaslar merhaba...Suan saclarim akmis olmakla birlikte siyah renk.fakat artik sikildim ve bir degisikliik yapmak istiyorum..aklimda olan renklersw bal kopugu,bakir,karamel tarzi renkler.sizce bu renkler bronztenlilere dahami uygun olur?bana gitmezmi? Esim ten rengime uygun bir renk olmasindan yana,bu renklerin uygun olacagini dusunuyoruz aslinda ama sizlerdende fikir almak istiyorum...Saat 10 da kuaforde randevum var,acele edin lutfen :)

Aynı durumdayııız.. merak ettim nasıl oldu bakalım saçın

çikolata kahve yada kışkırtıcı kahvee daha iy oluurr sanırırmmm

fotograflarını paylaşırsan şaçını merek etimm

çok yakışmış teninle uyumlu sıcak bir karamel tarçın bakır arası bişey olmuş çok beğendim cnm güle güle kullan :13:

Son düzenleme:
sağol canım ya...bal köpüğüyle alakası olmadı kuaförde bakır olmasına karar verdim ama tam bakır gibide değil değişik bir renk oldu.Bilmiyorum aynada baktıkça tuhaf geliyor daha alışamadım,beğendiğini söylemene çok sevindim bu yüzden :)) teşekkür ederim

sana balköpüğü hatta sarı tonlarıda çok yakışır bu renkte çok güzel bir haftada alışırsın :13:

inşallah alışırım :)) sarı tonlarını şuanki ruh halimle pek yakıştıracak gibi gözüküyorum valla :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…