• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saw 7 (3D)

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
4490.jpg

Yapım:2010 ~ ABD, İngiltere, Kanada

Tür:3 Boyutlu, Gerilim, Gizem, Korku, Polisiye, Psikolojik

Yönetmen:David Hackl, Kevin Greutert

Oyuncular:Tobin Bell, Chester Bennington, Sean Patrick Flanery, Costas Mandylor, Ken Leung, Betsy Russell, Gina Holden, Greg Bryk, Cary Elwes, Franky G, Shauna Macdonald, Tanedra Howard, Rachel Wilson, Alexandra Bokyun Chun, James Van Patten, Joris Jarsky, Chad Donella, Dean Armstrong, Johnny Yong Bosch, Kevin Rushton, Lindsay Felton, Simon Northwood, Claudia Difolco, Çad Donella, Dru Viergever, Elizabeth Rowin, Ishan Morris, Jon Cor, Kevin Mcgarry, Larissa Gomes, Laurence Anthony, Naomi Snieckus, Natalie Tran, Rebecca Marshall

Senaryo:Patrick Melton, Marcus Dunstan

Senaryo (Kitap):Leigh Whannell, James Wan

Yapımcı:Leigh Whannell, James Wan, Mark Burg, Oren Koules, Troy Begnaud, Peter Block

Görüntü Yönetmeni:David A. Armstrong, Brian Gedge

Müzik:Charlie Clouser

Filmin Websitesi:OfficialSaw.Com

Süre:1 saat 30 dk

Son düzenleme:
Sözde Saw 6 yı izledikten sonrsa saw defterini kapatmıştım .Büyük konuşmuşum galiba vizyona girdiği gibi izlemeye gittim =) Hangi akla hizmet 3d yapmışlar anlamış değilim 3 d sizde çok rahatlıkla izlenebilir .

Saw 7 serinin son filmi olduğunu söylüyorlar bence devamı gelecektir =)

Son düzenleme:
1-2-3 tamam da 4ten sonra beni baydı, karman çorman oldu. Yakışıklı jig-saw da hakkın rahmetine kavuşunca o siyah saçlı bel bel gözlü amanda ile anlaşamadım, sevmedim.Adamım ölmeyeydi saw 47 olsa gene giderdim ama ben bıraktım bu işleri, komedi filmlerinin hanımı oldum :))
Ama 3d denince içim pırpırlandı.Tüm maceranın içine gireceğiz, oradan buradan bir şeyler canlıymış gibi geçecek falan..Hımm..Acaba mı ? :))

Yok yok kesinlikle öyle değil kendini filmin içindeymişsin gibi hissetmiyorsun. Demin yorumumda belirtiğim gibi 3 boyutluyu çok gereksiz buldum .Sizde izleyin bana hak vereceğinize eminim =)

Son düzenleme:
saw 7 mi çıktı nasıl kaçırmışım=) liv bende saw 6 dan sonra izlememe kararı almıştım çok korktuğumdan=)ama 7 nin çıktığını görünce bile heyecanlandım izlemem lazım kesin diyorum=)

Gerilim türüden olduğu için ben korkmuyorum da yüreğim dayanmıyor izlemeye .Böyle dememe rağmen izliyorum tabi =)))) Bugün vizyona girdi tatlım yani 12 Kasımda :7:

geldım sımdı sınemadan ..bazı sahnelerınde gözlerimi kapattım ..

ne denır bılmıyorum ama klasık..bitti ama devam edılebılecek bı yerde bıttı ..devamı gelebılır..

gıtmeyenler vardır dıye yazmaıyorum cok

geldım sımdı sınemadan ..bazı sahnelerınde gözlerimi kapattım ..

ne denır bılmıyorum ama klasık..bitti ama devam edılebılecek bı yerde bıttı ..devamı gelebılır..

gıtmeyenler vardır dıye yazmaıyorum cok

"Serinin son filmi" dediler "game over " dediler. (Sözde? ) Demek devamı çekilebilir.
Liv de 3d çok matah değil dedi bilmiyorum kafam karıştı.
İyi bir bayram aktivitesi olur beki de.
izleyeceğim.

ben de çıkar çıkmaz gittim...
ama herzamanki gibi bi çok yerinde gözlerimi kapadım :83:
3 boyuta gelicek olursak,kesinlikle katılıyorum
bu film için gereksizdi... :82:
boşuna fazlalık,şöyle ışıl ışıl izleseydik ya

çıktığı gün izleyecektim ama maalesef izleyemedim :59:
gittiğim arkadaş grurubum newyork da beş minareye girdiler seansı tutturamadık:19:
ondan dolayı bnde 2. kez onlarlas newyorkda 5 minareye girmek zorunda kaldım:95:
neyse bekle bni saw7 en kısa zamnda sana gelecem:10:

sonunda gittim bende ve gerçekten 3d yi çok gereksiz buldum ne gereği varmış anlamadım=)) ve bende serinin son filmi olduğuna inanmıyorum devamı mutlaka gelicek diyorum:9:

Back