Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle siteler yüzünden madur bırakılıyoruz etmiyim mi keşke siteden alsaydımbir de bir kıyafet için dilekçe vs ile nasıl uğraşıyorsunuz
ya da ben niye bu kadar tembelim
kız o kadar sevgiline almışsın insan bi gider gözüyle görür seçer şöle bi eline alır bakar kumaşını mıncıklar sende hata sende ınstagramda yorum yaz mağduriyetini bi yere yaz kopyala beş sn de bütün fotoğraflara yapıştırabildiğin kadar yapıştırböyle siteler yüzünden madur bırakılıyoruz etmiyim mi keşke siteden alsaydım
bu butiğin sitesini aradım biz biliyoruz dediler ordakiler ilgileniyor dediler sinir oldum ya nerden bilim biçok kişide aldı bunların böyle yappıcanı bşlsen alırmıydımkargocudan alır almaz kontrol etseydin keşke bilindik bir site değil ya ben güvenemezdim açıkçası başka bir numaradan aramaya çalış sipariş verdiğin sayfayı mutlaka açar
hadi ya cidden mihaberler de çıkmıştı
bu tür şeyler için tüketici derneği başkanı alınmamasını herhangi bir yaptırım yapılamadığını söylemişti
Kargocular imza atmadan paketleri açtırmıyorlar ki.Kontrol edip yapsaydın ödemeyi keşke.
Aslında bu hakkımız var.
Ben de unutuyorum çoğu zaman :S
Bu arada adını yaz da bilelim burdan karalamaya başlayabilirsin
Kargocular imza atmadan paketleri açtırmıyorlar ki.