Ömür boyu hapis demek,aftan da yararlanma yok,aftan yararlanılabilmesi için 39 yıl yatması gerekirmiş,haberin içinde yazıyor,ve cezası galiba tek başına hücrede yatarmış.Agirlastirilmis müebbet tam olarak ne anlama geliyor ki anlayamadim , bilen varsa anlatsin bi zahmet
Ömür boyu hapis demek,aftan da yararlanma yok,aftan yararlanılabilmesi için 39 yıl yatması gerekirmiş,haberin içinde yazıyor,ve cezası galiba tek başına hücrede yatarmış.
İfadelerin en ince ayrıntısına kadar yayınlanması ne kadar doğru acaba. Ailenin bunları okuduğu zaman ne hale geleceklerini düşünemiyorum.
ağırlaştırılmış müebbetin diğerinden tek farkı suçluların yaptıkları etkinliklere hiçbir zaman katılamayacaklar yasak yani.Hani mahkumlar içeride maket gemiler felan yapıyorlar ya.tüm sosyal faaliyetler yasak.okudum o kismi ama ben cezanin sadece bi kismini yazdilar sandim , daha beter bi ceza beklerdim yani bukarmiymis , bana sorarsaniz az onlar icin
İnsan mı bunlar acaba?? Kızın hırıltı sesini duymuş katilin babası ama bir şey yapmamışlar. O minibüsün sahibine ne demeli?? Adamın ne mal olduğunu bilmiyor muydun sen şöfor olarak alırken. Hadi diyelim bilmiyordun insan araştırmadan işe alır mı ya? Herkes suçlu bu olayda herkes!!
Ben şok oldum açıkçası. "ARMUT DİBİNE DÜŞERMİŞ" lafı bunlarda vuku bulmuş!!İnsan falan değiller şeytan bile değiller şeytandan beter yaratık bunlar! İçerde gencecik bir kız can çekişiyor ve sen oturmuş ne yapalım diye sohbet ediyorsun.. Bu dünyada ne ceza verilirse verilsin yetmez. Temennim Allah bu yaratıklara hakettikleri asıl eziyeti öbür dünyada yaşatsın.