- 24 Temmuz 2015
- 670
- 1.674
Tabiki evlenmek için evlenmiyorum. Hiç bi şey hissetmeden bu yola baş koymam. Şimdilik duygular çok derin değil. Ben zaten sevdikten sonra zor olsa da evlenmeyi isterim. Sadece tecrübesi olan varsa zorluklarını bilmek ve ona göre yola çıkmak isterim
Savcının karısı diye bir dizi vardı onu izle sen belki fikir olurKızlar merhaba. Savcı eşi ya da nişanlısı olan var mı aranızda? Evlenmeyi düşündüğüm birisi var henüz o kadar yakın değiliz ama savcı olması beni çok düşündürüyo. Ne gibi zorlukları olabilir ilerisi için? Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Savcı olunca ne oluyorki? Kafa yapınız denk deilse yine anlaşamazsınız.Kızlar merhaba. Savcı eşi ya da nişanlısı olan var mı aranızda? Evlenmeyi düşündüğüm birisi var henüz o kadar yakın değiliz ama savcı olması beni çok düşündürüyo. Ne gibi zorlukları olabilir ilerisi için? Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Hiç bir zorluğu olmaz canım sadece biraz stresli olur o kadar . Benimki de bakanlıkta müdür mühendis hergün ayrı bir stresle geliyor ve eve gelince kafasındaki herseyi atıyor. Her mesleğin zorluğu var. Sende calisiyormsn ??Kızlar merhaba. Savcı eşi ya da nişanlısı olan var mı aranızda? Evlenmeyi düşündüğüm birisi var henüz o kadar yakın değiliz ama savcı olması beni çok düşündürüyo. Ne gibi zorlukları olabilir ilerisi için? Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Kızlar merhaba. Savcı eşi ya da nişanlısı olan var mı aranızda? Evlenmeyi düşündüğüm birisi var henüz o kadar yakın değiliz ama savcı olması beni çok düşündürüyo. Ne gibi zorlukları olabilir ilerisi için? Yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim