Savcı eşi olmak

Bütün meslekler tehlikeli , doktorlar ,öğretmenler şiddet görüyor ülkemizde.

Yalnız karakterine dikkat et , bazı insanlar yüksek rütbeli bir meslek sahibi olunca karşısındakini kendinden küçük görebiliyor . Birkaç tane eşi hakim olup kendisi öğretmen olanda böyle durumlara denk geldim o yüzden söylüyorum . Ama onların kendi karaktersizligi herkes öyle değildir .

Bi de sürekli yer değiştirme durumu var , bunu kaldırabilecek misin ?

iyi ama önce bir sev ve karşılıklı sevgi olsun, karşılıklı evlenmek için iş ciddiye binsin ondan sonra konu açsan daha mantıklı, daha ortada fol yok yumurta yok

Savcının karısı diye bir dizi vardı onu izle sen belki fikir olur

Biraz sinirli , gergin , net , disiplinli , yoğun oluyorlar ( Herkes için değil yazdığım , tanıdıklarım içinde)

Tanımaya çalışın. Beklentilerini öğrenin ve beklentilerinizi karşılayıp karşılayamayacağını..
Ailesini , hobilerini , asla olmaz dediklerini , illa olmalı dediklerini v.s
Hayırlısı olsun .

Savcı olunca ne oluyorki? Kafa yapınız denk deilse yine anlaşamazsınız.

Mesleğinden önce karakterini tanımaya çalışın bu daha önemli evlenmek için evlenilmez demekten kasitta bu zaten hiç mi muhabbetiniz yok yahu biz ne bilelim zorluğu nedir anca kulaktan dolma bilgi alirsin burda

Muhabbet edin görüşün konuşun sizin işiniz de tehlikeli taraflar olabilir deyip konu acin ayy ne bileyim

Ayrica bide anlamadigim biz çok tehlikeli aman aman desek nolcak ki evlenmekten mi vazgececeksiniz yani

Düğün günü ayrılıyor insanlar, siz, sadece kendiniz evlenmeyi düşünüyorsunuz ama o kadar yakın değilsiniz öyle mi?
Kadın kısmı hakikaten çok tehlikeli azizim, adamın haberi bile yok, 3 vakte kadar sana düğün var savcı bey tey de hey hey

her meslegın zorlugu var
ben ısım geregı savcılarla hakımlerle cok gorusurdum
bence evlılıge sıkıntı olusturacak meslekler degıl oyle olsaydı evlenmez yuva kurmazlardı

Hiç bir zorluğu olmaz canım sadece biraz stresli olur o kadar . Benimki de bakanlıkta müdür mühendis hergün ayrı bir stresle geliyor ve eve gelince kafasındaki herseyi atıyor. Her mesleğin zorluğu var. Sende calisiyormsn ??

Sık sık şehir değiştirir yani tayinleri çıkar, Çoğunlukla lojman olur ev kirası yahut kiralık ev arama derdi olmaz.

Adliye nöbetleri olur 1 gece, örneğin ankara da mesai bitiminde adliye içinde kendi odasında kalır gece gözaltına alınanlar, ifadesi alınacak olanlar için vs. ama burada akşam 22 ye kadar adliyede kalırlar, fakat küçük şehirlerde daha geç saatlere kadar kalınıyor.Fakat bu nöbet durumu hergün yada günaşrı bir durum değil, bu açıdan sıkıntı oluşturmaz.

iş yoğunlukları fazla olduğu için yıpratır,

Hangi alanda olduğuna bakmak da gerek, örneğin sahtecilikte mi savcı? Cumhuriyet savcısı mı, başsavcı mı, başsavcı vekili mi ? büyük şehirde mi ? bu ve bu gibi parametreler verilecek yanıtı değiştirir.

Ne zorlugu olan meslekler var ki savcilil ta oldukca saygin bir meslek.. ask varsa herseye beraber gogus gerersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…