• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Savcı Bharara Türkiye saatiyle 16:00'da açıklama yapacak

ZeyMurEl

Hamdım, pişiyorum, yanmaya daha çok var...
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
4.638
14.562
208
Reza Zarrab'ı tutuklatan savcı Türkiye saati ile 16:00'da açıklama yapacak

Reza Zarrab'ı tutuklatan ABD'li savcı Preet Bharara, Twitter hesabı üzerinden, Türkiye saati ile 16:00'da açıklama yapacağını duyurdu.

Bharara'nın açıklamasının Zarrab'ın tutuklanması ile ilgili olacağı düşünülüyor.

Adsız.png

http://www.cnnturk.com/dunya/savci-bharara-aciklama-yapacak

Alarm kurmuştum elimde patladı :KK53:

Bu ABDli gazetecilerde çok vurdum duymaz insan Reza der, Sarraf der, soru sorar, yoook sadece ABD ye yapılan cyber saldırı, hacker bilmem ne. Çok kınadım, eminim şunları 1000 tane ABDli izlemiyordur ama 50 bin türk izliyo sırf bunun için bile bi mesajı hakketmiştik ne bileyim böyle göz kırpıp dilini çıkarabilirdi Bharara, galp yapabilirdi... :63:

Bu ABDli gazetecilerde çok vurdum duymaz insan Reza der, Sarraf der, soru sorar, yoook sadece ABD ye yapılan cyber saldırı, hacker bilmem ne. Çok kınadım, eminim şunları 1000 tane ABDli izlemiyordur ama 50 bin türk izliyo sırf bunun için bile bi mesajı hakketmiştik ne bileyim böyle göz kırpıp dilini çıkarabilirdi Bharara, galp yapabilirdi... :63:
Bu Usa lilerde pek soğuk nevale hemşire
Halbuki ne güzel planlarımız vardı kendisi için
Kendi kaybeder :KK12:

hiçbir şey demiyorsa bir şiş kebap dese biz mesajı çakardık :27:

Back