hayırlı olsun canım topiğinnn bekliyoruz senden farklı ev eşyaları
merhabalarrrrrr herkeze hayırlı cumalar
ilanım günceldir gel vatandaşşş gel
Eki Görüntüle 936691 Midi Fön:30TL Eki Görüntüle 936688 Discover süper set: 20TL Eki Görüntüle 936685 Uzun etek pileli 38beden :20TL Eki Görüntüle 936675 Hamile Elbisesi 40 beden :20TL Eki Görüntüle 936682 KİNG seyahat seti saç kurutma :50TL Eki Görüntüle 936684 JACKSON Oda parfümü makinası :15TL Eki Görüntüle 936689 yeşil parlak ipten el örgüsü üst 1 kez giyilmiştir : 15TL Eki Görüntüle 936690 megafön profesyonel makina : 60TL Eki Görüntüle 936692 FAKİR kettle evde aynısından oldugu için satıyorum :40TL Eki Görüntüle 936694 Abiye elbise 38beden 200tlye aldım 75 TL YE satıyorum cünkü 3adet tası düştü yerine aynısı bulunursa takılabilir Eki Görüntüle 936695 Eki Görüntüle 936697 gri eşoftman üstü 34 beden:15TL (1 kez giydim ve kilo almıstım sıktı birdaha giyemedim) Eki Görüntüle 936687 Mavi vazo seti :25TL Eki Görüntüle 936696 Mevsimlik güderi mont yakası deri Hiç giyilmemiştir: 90 TL Eki Görüntüle 936683
Gel dedin geldim .. Hayırlı olsun topiğin .. Önce şaka sandım bir baktım doğruymuş . Iyi düşünmüşsün
canım slm fuşya elbiseyi bendeki ürünlerle abiye falanda var ayakkabı vs takas düşünür müsün?
sizi tanımam etmem yalnız iyi bir satıcı oldugunuza eminim:))
ürünleriniz çok kaliteli çok güzel
şuan bunlardan ihtiyacım yok ama fuşya elbise harika özellikle teknede özel bir kokteylde süper olacagını düşünüyorum
benim ufoya ihtiyacım var elinizde varmı acaba
canım ben suan 38 bedene giremiyorum seftali rengi abiyen cok güzel diger ürünlere ihtiyacım olsa düşünebilirdim cok tesekkür ederim sanada hayırlı satıslarrr :)
ayakkabı falan düşünürsen bakabilirsin canım..
kaç bedensin canım.
sizi tanımam etmem yalnız iyi bir satıcı oldugunuza eminim:))
ürünleriniz çok kaliteli çok güzel
şuan bunlardan ihtiyacım yok ama fuşya elbise harika özellikle teknede özel bir kokteylde süper olacagını düşünüyorum
benim ufoya ihtiyacım var elinizde varmı acaba
ben de ne Babycren adlı kullanıcıyı ne de sizi tanımam ama mallarınız çok kaliteli görünüyor. evinizde çok fazla saç kurutma makinası olmasını manidar bulduğumu söylememe izin verin lütfenyok hayır, kötü anlamda değil hani aynı evde birkaç arkadaş kalan üniversiteli bir bayan mısınız filan demek istedim onlarda da, aynı aletten birkaç tane olur ya o bakımdan yani
herkeze iyi haftasonlarııı
fiyatlarda oynama olabilir bilginizeee
canım bende 40-42 bedene uygun şifon elbise var takas düşünürsen yapalım bişiler..sayfana yeni ürünler ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?