Satıyorum! mac pro longwear concealer

musicteacher

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
243
6
118
34
İstanbul
Merhaba herkese iyi geceler.mac pro long wear kapatıcımı satmak istiyorum.Online olarak mac in kendi sitesinden sipariş vermiştim elime bugün ulaştı iki kere silip denedim ancak o kadar arastırıp almama rağmen rengi açık oldu rengi nw20. ben satıp nw25 rengini almak istiyorum.İlgilenenler yazarsa sevinirim.60 tl'ye aldım.

Ten renginiz nedir? Hangi ten rengine uyumludur bu kapatıcı?

acik tenliyim,acik bugday denilebilir sut beyaz degilim.aslinda ten rengime uygun olabilirdi ama goz altlarim cok mor bu yuzden de gri durdu.

Ben çok açık tenliyim, bembeyazım ama göz altımda morluk yok. Mac kapatıcı almak istiyordum ama bu sadece göz altları için mi?

Ben çok açık tenliyim, bembeyazım ama göz altımda morluk yok. Mac kapatıcı almak istiyordum ama bu sadece göz altları için mi?
Hayır sadece göz için değil tüm yüz için kullanılabiliyor.Hatta araştırırken bazı ünlülerin tüm yüzüne fondöten olarak kullandığını okudum.Daha önce mac select moısture cover kullandım çizgilere doluyordu, fakat bunda öyle bir sorun yaşamadım.Tek sıkıntım renk oldu işte googledan aratarak bu renge karar verdım ama görsellerde çok koyu çıkmış renk. fakat google a mac pro longwear görkem karman yazarsanız tam olarak o blogda görünen renk.umarım yardımcı olabılırım.

ayrıca yine elimde kalan loreal ture match 2 numara vanilla rengi kapatıcı da var.Yine bir indirim gününde denemeden alınmış bir ürün bunun rengi daha da açık..

Cok tesekkurler. Peki fiyatları nedir takas düşünüyo musunuz?
takas düşünemiyorum çünkü kapatıcıya ihtiyacım var dediğim gibi yerine koyu rengini alacağım.çok masraf olacak benim için :/ ürünün faturası da var elimde bu arada. bilemedim ki şimdi daha önce hiç kimseden bi şey alıp satmadım siz daha tecrübelisiniz ne dersiniz ?

Ben bişey diyemem malesef cünkü takas dışında alamam.. Umarım satarsınız, ayrıca fiyat olarak nerdeyse kullanılmamış ve faturası olan bir ürün olduğu için çok düşük bir fiyat vermeyin tabi ki bence 60 a aldıysanız 40 a falan satabılırsınız cunku alacak kişi havale parasını kargoyu falan da düşünecektir. Hayırlı geceler...

tamam teşekkür ediyorum tavsiyeniz için, size de hayırlı geceler, iyi geceler :)

canımm kaça satıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…