Bebek İkinci El Satıyorum!!! Kraft dondy elektrikli sallanabilir beşik ve mama sandalyesi

Ebru dndr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2018
9
0
45
Merhaba
Fotoğrafda da görmüş olduğunuz ürünü yaklaşık 2 yıl önce aldım. Ve kızlarımla da beraber çok severek kullandık. Açıkçası hem kendi kendini sallayabilme öelliği sayesinde hem de melodisiyle kızlarım 1 yaşına kadar uyumak için kullandığından çok rahat ettim. Daha sonrasında kızlarım 1.5 yaşına gelene kadar mama sabdalyesi olarak kullandılar. Ürünün asıl fiyatının bu kadar pahalı olmasının yanı sıra bu fiyatı bu kadar ucuza verme sebebim hem taşınacak olduğumiz için hızlıca satmam gerektiği hem de elime biraz para geçmesini istemem. Bu sandalyeyi Kraftın son üretimlerinden ve bildiğim kadarıyla artık satılmıyor bu araad. Ürünün herhangi bir kusuru eksiği yok. Hala butun fonksiyonları çalışıyor ve uzaktan kumandasıyla beraber göndereceğm. Yalnı bir tek kemeri yok onu da kızım rahat etmediği için çıkarmıstık uyuturken falan sırtını rahatsız ediyordu ve şmdi de nereye koyduğumu bulamıyorum. Ama inanın böyle daha rahat kullandılar. Geri mesajlarınızı bekliyorum. LUTFEN AKLINIZA TAKILAN BIR SEY VARSA SORABILIRSINIZ BAKMADAN GECMEYIN!!!
Not: Elimde iki adet vardır.
Kraft Dondy 5 Sallanan Beşik Özellikleri:

Beşik olarak doğumdan itibaren 15 kg’a kadar, mama sandalyesi olarak ise 3 yaşa kadar kullanıma uygundur.

Uzaktan kumandalı çalışma sistemine sahiptir.

16 çeşit melodisi vardır ve ses yükseklik ayarı bulunmaktadır.

3 farklı zaman ayarı ile sallanabilir. (10dk, 20dk, 30 dk)

4 farklı hızda sallanma ayarı bulunur.

Yükseklik ayarı 5 kademelidir.

5 Noktalı emniyet kemeri ile güvenilirdir.

Sırt dayanağı 5 farklı yatış açısında ayarlanabilir.

Güvenlik kilidiyle gerektiğinde sallanmayı durdurabilirsiniz.

Ayak dayanağı ayarlanabilmektedir.

Kumaşı %100 pamuktur ve yıkanabilmektedir.

Ayarlanabilir ve çıkarılabilir mama tepsisine sahiptir.

Ürn ağırlığı 15 kg'dır.

Urunun fiyatı 400 Tl ve bu arada Kayseride Bartın ve Istanbulda yaşayanlara elden teslim yapabilirim.

X