• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El satiyorum: Çocuk-Genç Odasi TakimiTakimi

Missy_Cat

Karanlikta yanabilirim
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
2.142
369
398
Eki Görüntüle 1716970 Eki Görüntüle 1716975
Eki Görüntüle 1724815
Eki Görüntüle 1724820
Eki Görüntüle 1724822
Eki Görüntüle 1733862 Eki Görüntüle 1733863 Eki Görüntüle 1733864
Tasinacagimiz ev musait olmadigindan dolayi satiyoruz enfazla bir sene kullanildi Kocaelindeyiz biz
Hic bir kirigi sokugu yoktur, mdf uzeri kaplamadir arabanin farlari calisir durumda ve 4 adet tekeri var. Sadece dolap kapaginda ufak bi soyulma var onun disinda sapasağlam zaten cocuk henuz 5.5 yasinda yipratacak kadarda kullanmadi bile

Nakliye fiyatini dusunerek en son fiyat 750 tl ye düsürdük. Alis fiyatinin coook cok altina suan 900tl ye 2.el olarak yatağini satiyorlar.

CALİSMA masasi ve bi adet komodini de var fotosunu eklerim yakinda
Yakin olanlar gelip gorebilirler takimi

Son düzenleme:
Arkadaşlar sizlerde bi fikir verin 2. El piyasada boyle bi takimin fiyati neolur?

Nasil elden cikarmami tavsiye edersiniz ?

Sebebini bilmiyorum ama kkda ben de bisey satamiyorum. Sansin8zi baska siteler de denemenizi tavsiye edebilirim. Ben yaptim oldu

Ben cevap yazınca mı ćıkmış oluyosunuz anlamadım fiyatda yardimci olursaniz almak istiyorum ürünü yaşadığım sehirede kargo fiyati eklenince baya pahalıya gelecek çünkü cevaplarsanız sevinirim

Arkadaşlar sizlerde bi fikir verin 2. El piyasadaboyle
Ben cevap yazınca mı ćıkmış oluyosunuz anlamadım fiyatda yardimci olursaniz almak istiyorum ürünü yaşadığım sehirede kargo fiyati eklenince baya pahalıya gelecek çünkü cevaplarsanız sevinirim
Yok arkadasim inan bildirimde fln da gozukmuyor tek tek girip bakiyorum oyle giruyorum msjlari kusura bakma yani yine bildirim gelmedi kontrol ederken rastladim

Satisi dvm ediyor arkadaslar fiyatta az bi indirim yapabilirim sifiri 4.000 tl olan bu takimi kacurmayin derim cok sağlam bi urun sunta gibi 2 gunde dökülmez

İyi pazarlaaar satisimiz dvm ediyor isteyene dolabin ic fotolarida gonderilir
Fiyatta azda olsa indirim yapilir

Arkadaslar fiyat 850 TL ye indi son indirim yaptik nakliye isini dusunerek sadece yatak fiyatina komple takim firsati kacmax

Özelden ulasan arkadaslar cvp vermeden kaybolmayin lutfen olumlu yada olumsuz dönüs yapinki soran olunca biri ilgileniyor diye bekletmeyeyim

Satisi dvm ediyor ilgileneler özel den ulasin anlasalim buradan bildiri gelmiyor bazen

Fiyatta baya baya indirim yapiyorum acele satilmasi gerekiyor ozelden ulasin fiyatta anlasalim

Back