Bebek İkinci El Satıyorum...babybjörn kanguru...ıkız baston araba...Kraft lilly(ana kucaklı)Araba

Ikizlerim 54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
14
0
44
Chicco müzikli ve ışıklı yürüteç ( 50.L )
Babybjörn kanguru ( 250.L ) 2 veya 3 kez kullanılmış.. inanılmaz rahat...kullanımı çok basit..
TRİPPER marka İKİZ baston araba (250.L) az kullanılmış
PLAYGRO Mutlu Çiftlik Işık ve sesli oyun halısı az kullanılmış (100.L)
İsteyen olursa resim lerini gönderebilirim. .

Son düzenleme:
Merhaba ikiz baston arabasi tam yatabiliyor..hiç kullanmadım desem yeridir...toplasak 6/7 kez kullanmisimdir. Tek başıma dışarı çıkarmak için almıştım..kullanımı cok rahat..benim ikizler yurumeye basladiklarindan beri arabaya binmiyorlar..onun icin bütün arabaları satiyorum..kargo bedeli ise alıcı ödemeli..

Merhaba babybjorn walnut organic kanguru 250 lira..kullanımı cok kolay..ve bebek içinde rahat..kafayı tutması için desteği var...sıfır gibi temiz kullanıldı..yalnız dışarı çıkmak icin almistim ama yalnız çok fazla dışarı cikamadim için hepsi yeni. .tskler..

merhaba,
BabyBjörn Kanguru Original Spirit Walnut Organic
Hitap ettiği Yaş Aralığı : 3,5 - 10 kg arası bebekler

Bebeğe sağladığı fayda: Konforu ferahlık ile kombine ederken bebek ve ebeveyn arasında yakınlık hissini sağlar. BABYBJÖRN® Original Kanguru takılması ve çıkartılması son derecede kolay ve tüm ayarları önden yapılabilen bir üründür. Böylece uyuyan bebekler uyandırılmadan kanguruya yerleştirilebilir ve kangurudan çıkartılabilir. Bebeğe göre özel olarak ayarlanabilen baş destek bölümü yenidoğan bebeğin başının güvenli ve dengeli olarak tutulmasını sağlar.BABYBJÖRN® Original Kanguru bebeklere zararlı hiçbir madde içermediğini garanti eden Ökoteks 100 Standardı, 1. Sınıf ‘a göre test edilmiş ve onaylanmıştır.

Anne-Baba’ya sağladığı fayda: Ebeveynin iki elinin serbest kalarak günlük işlerini yapmasına olanak tanır. BABYBJÖRN® Original Kanguru bebeği yüksekte ve ebeveyne yakın olarak taşıdığından hem çok konforludur hem de bebekle yakın temasta ve göz kontağında olmayı sağlar.Bebeği içinden çıkartmadan emzirmek mümkündür.
Baş destek askıları ve kilit sisteminin pek çok büyük avantajı bulunur; yan kilitleme kancaları önde olduğundan bebeğin baş ve sırt kısmını çok iyi korur, geniş ve dolgun omuz askıları bebeğin ağırlığını eşit olarak dağıtarak omuz ve sırt açısından taşımayı kolaylaştırır ve bebeği uyandırmadan takılmasını ve çıkarılmasını sağlayan sessiz kilitleri yanlışlıkl

a açılma riskini ortadan kaldırmak için sadece ebeveynlerin açabileceği şekilde tasarlanmıştır.BABYBJÖRN® Original Kanguru bebeği yüksekte ve ebeveyne yakın olarak taşıdığından hem çok konforludur hem de bebekle yakın temasta ve göz kontağında olmayı sağlar.

Kullanım amacı ve faydası: Bebeğin güvenle taşınmasını sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…