Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci ElSatışta olan tüm ürünlerim hepsi uygun fiyatlı
Rahatlıkla olur üstün bedeni 12 ay ama benim kızıma olmuyor kalıbı küçük altta 6-9 ay yazıyor oda olmuyor kızıma onunda kalıbı küçük şimdi olmasada 4. ayda rahatlıkla olur.
Seçtiğiniz ürüne 5 tl fiyat verdim nasılsa kargo ücreti ödeyeceksiniz. puma ayakkabılar ve niinili kitapçık hariç onların dışındaki ürünlerin bedenleri size uygun hepsini almayı düşünürseniz 10 tl ye verebilirm.
fiyat ninnili kitapçıkla birlikte 17 tl son fiyattır ninili kitapçığı çok çok uygun verdim giyimlerde çok temiz elimde son kalan ürünler olmasa zaten asla bu fiyatlara vermezdim. Çok ürün vardı ancak hepsi satıldı şansınıza.
Düşüürseniz bayan giyim ürünleri var hepsi çok temiz hiçbir sorunu yok sadece dolaplarda yer açılsın diye giymediklerimi sayılı giyilmiş ürünleri ekledim 1 tl den nasılsa kargo vericeksiniz isterseniz göz atın belki beğendiğiniz birşey olur.