• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Satışta olan tüm ürünlerim hepsi uygun fiyatlı

3,5 aylık kuzum var 7 nodakı elbseyı begendım fakat olurmu sızce?
bıde nerde oturuyosunuz

Rahatlıkla olur üstün bedeni 12 ay ama benim kızıma olmuyor kalıbı küçük altta 6-9 ay yazıyor oda olmuyor kızıma onunda kalıbı küçük şimdi olmasada 4. ayda rahatlıkla olur.

Seçtiğiniz ürüne 5 tl fiyat verdim nasılsa kargo ücreti ödeyeceksiniz.
puma ayakkabılar ve niinili kitapçık hariç
onların dışındaki ürünlerin bedenleri size uygun hepsini almayı düşünürseniz 10 tl ye verebilirm.

2-Eki Görüntüle 875041 6-12 ay polar pijama takımı 2 tl
3-Eki Görüntüle 875042 3-6 ay tek alt tertemiz 2 tl
4-Eki Görüntüle 875043 3-6 ay lekleeri var hafif diğerlerinden birini alana ücretsiz.
5-Eki Görüntüle 875047 Eki Görüntüle 875048 ikisi 3 tl
6-Eki Görüntüle 875050 başlıklı havlu bir nevresim bir yastık kılıfı bir pijama üstü hafif lekeleri olduğu için bunlarda ücretsiz
7-Eki Görüntüle 875052 üstün bedeni 12 ay altın 6-9 ay fakat kalıpları küçük 3-6 aya uygun ikiside takım halinde 5 tl
8-Eki Görüntüle 875053 pijama altı hiç giyilmedi yelek temiz sayılı giyildi saç bandıda hediye 3-6 aya uygun üçü 2 tl
9-Eki Görüntüle 875054 4 aya kadar olur 3 tl
10-Eki Görüntüle 875055 19 numara 4 tl
11-Eki Görüntüle 875059 19 numara 5 tl
13-Eki Görüntüle 875064 kadife elbise yeni yıknamadı hiç giyilmedi 3-6 aya uygun 3 tl kilotlu çoraplarda yanında hediye.

bu fotodakilerin hepsini 10 tl ye vericem aynı yaş grubu elimde başka birşey kalmadığından hepsini aynı kişiye satmak benim için daha uygun olucak

istanbuldayım ptt hesabım var uygun fiyatlı kargo ile kapıda ödemeli gönderebilirim düşünürseniz.

özel mesaj kutunuz dolu cevap yazamadım

fiyat ninnili kitapçıkla birlikte 17 tl son fiyattır
ninili kitapçığı çok çok uygun verdim
giyimlerde çok temiz elimde son kalan ürünler olmasa zaten asla bu fiyatlara vermezdim.
Çok ürün vardı ancak hepsi satıldı şansınıza.

Düşüürseniz bayan giyim ürünleri var hepsi çok temiz hiçbir sorunu yok sadece dolaplarda yer açılsın diye giymediklerimi sayılı giyilmiş ürünleri ekledim 1 tl den nasılsa kargo vericeksiniz isterseniz göz atın belki beğendiğiniz birşey olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/670023-parca-basi-1-tl-hepsini-alana-20-tl.html

Son düzenleme:
Back