ptt den 5 tl ödeyerek hesap açıyosun
kargoları gönderirken kapıda ödeme seçeneğini seçip gönderiyosun alacağın parayı yazıyosun oraya ptt kurye parayı alıp senin hesabına yatırıyor
ben hep havaleyle satış yaptım ben ürünü gönderdim karşı tarafa hesabıma ödemeyi yaptı
ama karşılıklı güven lazım tabi bunun için de
teşekkür ederim canım hesabı açtıktan sonra gönderim aşamasında orada bir sıkıntı olursa beni yönlendirir sanırım memur arkadaşbi de sonra parayı nasıl çekicem onu bilmiyorum yani gidip ne diyecem çok salak bi soru oldu kabul ama ptt ile hiçişim olmadı bugüne kadar banka kartları cırt cırt hep oh ne rahatmış
teşekkür ederim canım hesabı açtıktan sonra gönderim aşamasında orada bir sıkıntı olursa beni yönlendirir sanırım memur arkadaşbi de sonra parayı nasıl çekicem onu bilmiyorum yani gidip ne diyecem çok salak bi soru oldu kabul ama ptt ile hiçişim olmadı bugüne kadar banka kartları cırt cırt hep oh ne rahatmış
karşı tarafla anlaştığınız zaman kartsız atm ye gidip parayı yatırıp sana parayı yatırdığını haber verince sende kargonun alıcıya ait olduğunu söyleyip kargoyla aldığı şeyi karşı tarafa gönderirsin.
hiçbir alıcı onu kabul etmiyor nedense :S aslında o daha kolay
evet daha kolay. hem kartın olmasına da gerek yok. direk atm den basit bir şekilde yatıyorsun. karşı tarafa size güvenmesi için telefon numarası, ad soyad verseniz belki kabul ederler.
/parayı alıp istediğim şeyi göndermezse/ düşüncesiyle kabul etmiyorlardır büyük ihtimalle.
amaaaaaaaan alan için zor satan için iki kat zor :S sıkıldım şimdiden ne bu hesap aç bilmem ne yap valla pıfff
bende öyle düşündüm ama bir kere uğraşıcaksın hesap açtıktan sonra rahatsın
ürünü kapıda ödemeli göderdiğinden teslim edilir edilmez para hesabına yatıyor ben interent şifresi aldım ptt den
hesabıma yatan parayı internetten üzerinden ptt deki paramı banka hesabıma havale yapıyorum
vay ne iyiymiş çok da güzelmişo zaman yapalım gitsin tüm bankalara havale yapıyor mu bi de havale ücreti kesmiyor mu
merhaba ben size söle anlatayım
hesap actırdıktan sonra bi iki hafta içinde adresinize ptt kart gönderiyorlar. aynı banka kartı gibi bu kartla alısveriş havale vb seyler yapabiliyorsunuz. hesabınıza yatan parayı ptt matiklerden cekebiliyor para yatırabiliyorsunuz.
kapıda ödemeli tercih edecekseniz size doldurmanız için verdikleri kagıdın üzerinde ödeme sartlı die bi bölüm orayı işaretleyip alacagınız ücrete +2,5 lira kapıda ödeme masrafınıda ekleyip yazıyorsunuz yani 30 lira alacaksanız 32,5 lira yazacaksınız. o 2,5 lirayı ptt alıyor. yine aynı bölümde hesap no yazıyor orayada hesap numarasınızı giriyorsunuz ücret alındıktan sonra direk hesabınıza aktarılıyor.
rica ederim hatta hazır merkezz subeye gitmişken lovely arkadsımında bahsettiği gibi interaktif posta ceki şifrenizide alın internetten işlem yapabilmek için. rahatca internet üzerinden halledersinz tüm işlemlerinizi.çok teşekkür ederim açıklamalarınız için
amaaaaaaaan alan için zor satan için iki kat zor :S sıkıldım şimdiden ne bu hesap aç bilmem ne yap valla pıfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?