Bebek İkinci El Satış yapıp memnun kalmadıklarımız

Saruboceq

İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
12.358
218
208
İsviçre
Merhaba arkadaşlar,
Alıcılar nasıl memnun kaldıklarını söylüyorlarsa ürünü teslim alıpda bir bahane ve sorumsuzlukla parasını göndermeyenler,erteleyenleri deşifre mi etsek ne yapsak bilmiyorum.
Netice verdiğimiz an kargoya tok gözlü davranıp önemli değil filan diyoruz ama hiç bir haber vermeden,bilgi vermeden yalan konuşarak ödeme yapılmıyorsada bu art niyetli bir davranış.
Sinir oldum!

Ne kadar gecti ustunden canim hic aciklama yapmadimi?sorumsuz ve lakaytsa eger bence acikla ki satis yapacak arkadaslara uyari olsun..gercekten sinir bi durum..

önce eksik gelmiş ürünler dedi,attığı mesajları gönderdim iade olarak toplamda 6 parça ürün istemişsin dedim.bende 6 tane yolladım sana dedim.
sonra dediki ha eksik demek istemedim yanlış demek istedim.istediğin ürünlerin hepsini gönderdim diyince pardon mardon dedi.
tek dediği şey arkadaşıma verdim yatıracaktı yatırmadı mı bilmiyorum dedi.
o günden sonrada cevap yazmadı.
geçen salıdan bı yana 9 gün oldu işte.
bana deseki helal et hakkını ödeyemiyorum,nice şeyler verdim sağa sola.
ama bu şekilde ki sorumsuzluk ayıp.babamın kızı değilki,anlamaya çalışayım.

sanırım burda isim paylaşmayacaksınız,özelden yazabilir misiniz ismini

Eğer size bi açıklamaya yapmıyorsa bence burdan ismini açıklamalısınızki hepimiz dikkatli olalım

Canim cok gecerli bi mazareti yoksa 9 gun cok uzun bi sure gecikme icin..hadi 2-3 gun tamam da 9 gun diyorsun..bi de dalga gecer gibi yok eksik yok yanlis...yok arkadasim gondercek parayi...bu ne yaa..iyi sabir varmis sende de arkadasim...acikla adini da bi daha eft yapmadan kimse o kisiye urun gondermesin...

BEn o kisinin mesajini okumuştum eksik gönderdi diye f ile mı başlıyor sarıbocek

yok f ile başlamıyor ama eksik gönderdi olarak kim mesaj atmıştı bana özelden yazabilirmisin adadoğruyol?

şu an deklare etmek gerçekten istemiyorum,makul bir açıklaması olmazsa yapıcam bunu.
çok üzgünüm bu konuyu açtığım için.
ama satıcılar için bir sürü şey paylaşılıyosa alıcılarda kendilerini bilmeliler.

canım öncelikle üzüldüm böyle olmasına.bencede söyle ismini herkes dikkat etsin.gerçi diğer arkadaşında yazdığı gibi başka isimle tekrar yapar.Allah vicdan versin .üzülme sende

arkadasım kım yatırmadı bence ısm vermen gerek...
yatırmıyosada hala hakkınıda helal etme canım ne munasebet
onlar yıcegne evladın yesın..

Isim veremiyorsan da bari ipucu ver de senin magduriyetini biz de yaşamayalım canım.saklarsan o kişinin diğer insanları mağdur etmesine yardımcı olursun.paylaş lütfen ya da özelden msj at

Isim veremiyorsan da bari ipucu ver de senin magduriyetini biz de yaşamayalım canım.saklarsan o kişinin diğer insanları mağdur etmesine yardımcı olursun.paylaş lütfen ya da özelden msj at

canım cidden çok üzüldüm ki bi satıcı olarak ben senden çok memnun kaldım ve anladım ki sen çok iyi niyetli birisin bunu karşı taraf farkettiyse seni kullanmış olabilir çok üzücü cidden.açıklama yapmadıysa hakkını helal etme bence de..
sen bi şey satıcağında önce bana haber ver canım.ben senden her şeyleri gözü kapalı almaya razıyım :)

Sarubocuq arkadasımız adına cok üzüldüm ben 1 lirayı kardesim eksik yatırmış diye kırk defa üzülürken kardesime defalarca kizdim bir bana sor diye cunku kimse hak altinda kalmak istemez .o arkadas evladını düşünsün

Sayın muffin burdan ulaştım size ama laktoz intoleransi bebeğiniz iyileşti mi benim bebegimede dediler anne sütunu bıraktık lf mama kullanıyoruz gazi huysuzluğu bitmedi asırı ağliyor kakasi da yemyeşil lütfen yardımcı olun

Ben de bugün ilk defa bir satış topiği açtım , bu mesajın benim de gözümü açtı ,ödeme yapmadan ürün göndermemek en iyisi sanırım

ya bana deseki arkadaşım ekmek almaya param yok valla billa ağzımı açmam.
ancak eşi mali müşavir olan bu arkadaş,özele gidip doğumuda özel hastanede düşünüyorsa durumu kötü değildir herhalde.
anladığı dili merak ediyorum artık.
ya eşine ulaşıcam,ya gittiği hastaneden kendisine ulaşıcam ya adresinden sürekli postalar göndericem.bu kadar midesizlik genişlik görmedim ben.cidden görmedim.

Memurr gecti sukur korkma ek gidada geciyor.laktazm damla verdi dr emme oncesi iki damla verdim rahatlatti gazini azaltti.ama cocuk gastroya götür normal cocuk dr nun bilecegi bisey degil kaka tahlili yapiliyor tedavi edilmezse gelisim geriligi yapiyo kilo kaybi da.vucuttaki laktaz enzimi eksikliği nden oluyo.aldigi sütü vucut parcalayamiyo direkt atiyo hani eskiler süt yaramiyo derlerya o iste.kilo alimi az bizimkinin.ama korkma ek gidada duzelecek tabi laktoz int ise.ates kusma var mi.eger varsa sizinki amip de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…