Merhaba arkadaşlar,
Alıcılar nasıl memnun kaldıklarını söylüyorlarsa ürünü teslim alıpda bir bahane ve sorumsuzlukla parasını göndermeyenler,erteleyenleri deşifre mi etsek ne yapsak bilmiyorum.
Netice verdiğimiz an kargoya tok gözlü davranıp önemli değil filan diyoruz ama hiç bir haber vermeden,bilgi vermeden yalan konuşarak ödeme yapılmıyorsada bu art niyetli bir davranış.
Sinir oldum!
önce eksik gelmiş ürünler dedi,attığı mesajları gönderdim iade olarak toplamda 6 parça ürün istemişsin dedim.bende 6 tane yolladım sana dedim.
sonra dediki ha eksik demek istemedim yanlış demek istedim.istediğin ürünlerin hepsini gönderdim diyince pardon mardon dedi.
tek dediği şey arkadaşıma verdim yatıracaktı yatırmadı mı bilmiyorum dedi.
o günden sonrada cevap yazmadı.
geçen salıdan bı yana 9 gün oldu işte.
bana deseki helal et hakkını ödeyemiyorum,nice şeyler verdim sağa sola.
ama bu şekilde ki sorumsuzluk ayıp.babamın kızı değilki,anlamaya çalışayım.
Isim veremiyorsan da bari ipucu ver de senin magduriyetini biz de yaşamayalım canım.saklarsan o kişinin diğer insanları mağdur etmesine yardımcı olursun.paylaş lütfen ya da özelden msj at
Isim veremiyorsan da bari ipucu ver de senin magduriyetini biz de yaşamayalım canım.saklarsan o kişinin diğer insanları mağdur etmesine yardımcı olursun.paylaş lütfen ya da özelden msj at
önce eksik gelmiş ürünler dedi,attığı mesajları gönderdim iade olarak toplamda 6 parça ürün istemişsin dedim.bende 6 tane yolladım sana dedim.
sonra dediki ha eksik demek istemedim yanlış demek istedim.istediğin ürünlerin hepsini gönderdim diyince pardon mardon dedi.
tek dediği şey arkadaşıma verdim yatıracaktı yatırmadı mı bilmiyorum dedi.
o günden sonrada cevap yazmadı.
geçen salıdan bı yana 9 gün oldu işte.
bana deseki helal et hakkını ödeyemiyorum,nice şeyler verdim sağa sola.
ama bu şekilde ki sorumsuzluk ayıp.babamın kızı değilki,anlamaya çalışayım.
Narinkizim sut tariflerini sana yollayacagim kizdan firsat bulamadim cevap yazmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?