Satış danışmanı olarak çalışanlar önerilerinizi bekliyorum

Ben de internetten başvurdum birkaç yere ama böyle büyük mağazalar değildi, hiçbiri geri dönmedi. Öğrenciyim, kendi alanımda cv'm kötü değil İngilizcem de var. Mağazada çalışanlar yanlış anlamasın sonuçta ben de öyle bir yerde çalışmak istiyorum ama biraz gerçekçi olmak lazım. Yani mağaza müdürünün yaptığı iş ile satış danışmanı arasında dağlar kadar fark var. Altı üstü 40 bedeni götür 34 bedeni getir şeklinde iş yapılacak. Kriz anında müdahale olayını tatlı dille çoğu kişinin çözebileceğini düşünüyorum( Terziye verilen ürüzün kaybolduğunu ürün sahibine söyleyebilmek gibi) Yani yapılacak iş bir mühendislik işi değil ya da doktorluk değil. O zaman niye bu kadar seçiciler ve seçici derken de ortada bir tutarsızlık var; neden benim gibi üniversite öğrencisi, İngilizcesi olan, eli yüzü düzgün, kariyer hedefleyen biri yerine yoldan geçen herhangi birini alıyorlar. Hepimiz görüyoruz ben daha hiç dört dörtlük bir satış danışmanına rastlamadım. Üstelik insan ilişkilerini de hoş bulmuyorum.

Son düzenleme:

genelde netten başvurulara pek fazla yanıt gelmiyor elden yapmak herzaman daha garanti

genelde netten başvurulara pek fazla yanıt gelmiyor elden yapmak herzaman daha garanti

Evet o konuda haklısınız ben daha çok yeniyim iş arama konusunda, İstanbul'a dönünce elden de deneyeceğim. Ama internette baksanız her yer deli gibi eleman arıyor, cevap da vermiyorlar işte.

Kızlaaar ben bugün oxxo'ya başvurdum geri dönüş yapıcaklar mı acaba merakla bekliyorum daha önce mağazacılıkla ilgili hiç iş görüşmesine gitmedim yardım edin bana :18: daha önceden oxxo'ya başvuran var mı şartları nasıldır maaşları ws? birde neler sorarlar mesela neden biz ? diye sorarlarsa ki kesin sorarlar ne cevap vermeliyim tecrübelerinizi paylaşın lütfenn

arkadaslar benim de gorusmem var zara ile birkac gun sonra.yeni acilacakmis benim aklimi celen birsey var avm de degil ama cadde uzeri sizce servis ya da yol parasi veriyorlarmi bileniniz varsa acil fikir ve yardimlarinizi bekliyorum

Merhaba, Tchibo'nun mülakatına gideceğim. Çalışma koşulları, ücret, mülakat soruları gibi konulardan bilgisi olan var mı? Teşekkürler

yol parası veriyorlar. bende yarın 3. mülakata gideceğim zara için :44:

arkadaşım rica etsem ne gibi sorular sordular diğer mülakatlarda neler oldu burada anlatabilir misin? bende 2. kez başvurmayı düşünüyorum ama ilk mülakattan geçemiyorum yardımcı olur musun?

Arkadaşlar bir de Beymen, Vakko, Park Bravoda çalışmış ve şuan çalışmakta olanınız var mı? memnun musunuz?

inditex group mülakata gittim geçen hafta. bi müdür bi koordinator biri sağdan diğeri soldan car car polis sorgusunda gibi bu ne yaa?? bunların derdi ne? sanki müdür alacaklar oraya arkadaş anlamıyorum saçma sapan sorular soruyorlar.. öyle bi bakışları var ki küçümser gibi siz kimsiniz ya o 2 çift gözle butun enerjimi aldınız. ne bok sanıyor bunlar kendini anlamıyorum bi havalar bi havalar. terbiyesizler

Son düzenleme:
öğrenciyim ve hiç tecrübem yok.mango zara gibi mağazalara satış danışmanı olarak nasıl girebilirim? Yani demek istiyorum ki işe alırlarken tecrübe arıyorlar mı yoksa sorun sadece mülakatı mı geçmek?

Son düzenleme:

Güya tecrübe aramıyorlar ama tecrübesiz insana saçma sapan sorular sorarak seni değerlendiriyor mantıksızlar.. Bir de dalga geçer gibi 3 aşamalı mülakatımız var diyor hanfendiler.

Güya tecrübe aramıyorlar ama tecrübesiz insana saçma sapan sorular sorarak seni değerlendiriyor mantıksızlar.. Bir de dalga geçer gibi 3 aşamalı mülakatımız var diyor hanfendiler.

evet abartmışlar ama napıcam ki başka tecrübem de yok dımdızlak kaldım ortada.

kızlarr acilll! oxxoda çalışanınız varmı? varsa full time ücretleri ne kadar. bugün kotona başvurdumda büyük ihtimalle alcaklar ama oxxodan da arabilirsen 2si arasında kararsız kaldım acaba yardım edebilcek biri var mı ?

benim bir arkadaşım yeni başladı 1250tl maaş+yol+yemek ve aylık kıyafet veriyorlar

merhaba arkadaşlar, ben de defacto da parttime çalışıyorum 2 yıldır. daha önce başka bir yerde de tecrübem olmadı. iş gerçekten zor, öyle ahım şahım iş değil, beni neden almıyorlar demekle olmuyor. dışardan bakan biri mağazada neler döndüğünü asla bilemez, iş baştan aşağı ayrıntı. reyonda; ürün düzeni, duvar yapımı, sürekli kat yapmak, masa-ünite değişimi, kabinde birikmiş dağ gibi ürünler, vitrin değişimi, mankenler değişir, depoda sevkiyat, transfer, ürün alarmlama, etiket... ben kasacıyım, kasada aksesuardan sorumluyuz, indirim neredeyse her hafta olur, sürekli etiket, alarm yapılır, görsel düzeni yapılır. akşam kasada günün raporları, evraklar, icmaller, poşet açımı, askı boşaltmak, terziden gelen ürünler,gidecekler, alarmları kaldırmak ertesi güne eksiksiz hazır olmak gerekir. sayım zamanı gece çalışması olur. tüm bunları yaparken bir de müşterilerle uğraşmak var... 1 saat yemek, yarım saat çay molası olur, onun dışında hep ayaktayız, sabır işi, bi taraftan düzenleyip bi taraftan dağılmasını izlemek.
ortalama bir maaş, yemek, sigorta var.

oxxodan benide aramışlardı söyledikleri saaate ben uygun değildim gidemedim madame cocodan aradılar part time bakalım yarın gidicem neymiş ne değilmiş ögrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…